Røkt herbed Apple svinekjøtt Oppskrift
Sukkulent og saftig svinekjøtt gjorde det enkelt. Bare forbered den i henhold til oppskriften og la røykeren din gjøre alt arbeidet.
Ingredients
1 beinfri senterskjært svinekamstek (ca. 2 pund)
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss frisk oregano, finhakket
2 ss frisk persille, finhakket
2 ts salt
½ ts kvernet hvit pepper
1 ts nykvernet sort pepper
1-2 kongelige gallaepler, kjernet ut, halvert og kuttet i halve sirkler
Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær eller Hickory
Preparation
Klipp av svinekam for overflødig fett. Hver ½ tomme, skjær snitt inn i svinekam fra toppen halvveis ned i steken. Disse spaltene skal kile epleskivene inn i svinekam.
I en liten bolle blander du sammen hvitløk, oregano, persille, salt, hvit og sort pepper. Gni over hele svinekammen slik at den er jevnt dekket.
Stikk og epleskive i hver av åpningene i svinekam.
Sett røykeovnen til 275 °F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (eple, kirsebær eller hickory fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F (ca. 3 timer).
Skjær og server.
Oppskrift av: Steve Cylka
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now