Smoked herbed pork loin with apple slices

Røkt herbed Apple svinekjøtt Oppskrift



Sukkulent og saftig svinekjøtt gjorde det enkelt. Bare forbered den i henhold til oppskriften og la røykeren din gjøre alt arbeidet.

Ingredients

1 beinfri senterskjært svinekamstek (ca. 2 pund)

1 fedd hvitløk, finhakket

2 ss frisk oregano, finhakket

2 ss frisk persille, finhakket

2 ts salt

½ ts kvernet hvit pepper

1 ts nykvernet sort pepper

1-2 kongelige gallaepler, kjernet ut, halvert og kuttet i halve sirkler

Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær eller Hickory

Preparation

Klipp av svinekam for overflødig fett. Hver ½ tomme, skjær snitt inn i svinekam fra toppen halvveis ned i steken. Disse spaltene skal kile epleskivene inn i svinekam.

I en liten bolle blander du sammen hvitløk, oregano, persille, salt, hvit og sort pepper. Gni over hele svinekammen slik at den er jevnt dekket.

Stikk og epleskive i hver av åpningene i svinekam.

Sett røykeovnen til 275 °F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (eple, kirsebær eller hickory fungerer utmerket).

Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F (ca. 3 timer).

Skjær og server.

Oppskrift av: Steve Cylka

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now