Saltlinje røkt Svinekoteletter Oppskrift
Denne røkt svinekjøttoppskriften er mør, saftig og full av røykfylt smak, og vil garantert bli en hit med familie og venner. Denne svinekjøttlenden er saltet i 36-48 timer og deretter sakte røkt i fire timer, og er perfekt for grilling eller frysing til senere bruk.
Ingredients
For saltlaken:
4 kopper vann
1 kopp Morton Tender Quick*
Gir nok til en 6 punds svinekam.
Mengden Tender Quick er anbefalt mengde av produsenten.
Preparation
Bland først Tender Quick i vann til det er oppløst. Jeg oppfordrer deg til å legge dine egne krydder til saltlaken.
Deretter skjærer du lenden i to stykker, og legger i saltlake (ikke skjær i koteletter på dette stadiet). Saltetiden er omtrent 36 timer for denne oppskriften. Men det kan forlenges opp til 48 timer.
Å kutte lenden i to stykker er gjort av to grunner: gjør det lettere å få plass i en beholder du salter i og dessuten vil de mindre kjøttstykkene passe bedre på røykestativene.
Prøv å holde alt kjøttet nedsenket i saltlaken. Hvis det ikke lar seg gjøre, hold utsatt kjøtt til et minimum.
Fjern deretter kjøttet fra saltlake og skyll. Bløtlegg kjøttet i ferskvann i to timer. Hvis du foretrekker mer saltsmak, bruk den høyere delen av koketiden, eller bløtlegg i kortere tid (men ikke mindre enn én time).*se nedenfor.
Du kan fjerne kjøttet fra vannet nå og tørke det med tørkepapir.
Nå er det på tide å røyke:
Forvarm Bradley Smoker til 200°F. Røyk i fire timer, eller til den indre kjøtttemperaturen er 150 grader°F nås ved å bruke tre timer med hickory-røyk.
Fjern kjøttet fra røykeren, avkjøl og la det avkjøles. Etter avkjøling skjærer du lendene i ca ¾ tomme koteletter.
Nå kan du grille hver enkelt pinnekjøtt, eller du kan fryse dem ned og grille på et senere tidspunkt. Du vil merke at jeg anbefaler varmrøyking til den indre temperaturen når 150°F. På den annen side kan du røyke den mindre enn ferdigstekt, hvis du skal tilberede den på grillen. Men det er min preferanse å steke rett gjennom, slik at når du varmer på grillen igjen, trenger du ikke å bekymre deg for å "koke" den.
Merknader: Det største rådet er å bløtlegge lenden før du røyker. Jeg kan ikke overdrive viktigheten av dette trinnet, og det vil utgjøre forskjellen mellom et tålelig salt måltid og et utmerket måltid.
Oppskriftskreditt: "Whitetailfan" fra Bradley Smoker Forum.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now