Kurert røkt Svinekam Oppskrift
For å lage denne kurerte røkt svinekjøttoppskriften kan du bruke svinekjøtt indrefilet du får i butikken. Jeg kjøpte min fra Sams, og de kommer to til en pakke. Du starter med to ¼ pund svinekjøtt, trimmet av overflødig fett og membran. Jeg la dem i en saltlake i 15 dager. På slutten av 15 dager skylte jeg dem, satte dem i netting og tørket dem i Bradley i omtrent en time ved 60 ºC. Deretter kaldrøkt dem under 26,7 ºC) i omtrent 4 timer. Etter røyking tok jeg dem inn. Du trenger ikke nettingsprosessen. Akkurat som måten kjøttet ser etter det har røkt og har det ‘nettet’ utseendet.
Ingredients
To ¼ lb svinekam, trimmet av overflødig fett og membran.
Kursblandingen:
1 Tbsp salt
1 Tbsp brunt sukker, pakket i skjeen
¾ Ts løkpulver
½ Tsp Praha pulver
½ Ts hvitløkspulver
½ Ts hvit pepper
¼ Ts allehånde
Preparation
Legg lendene i en spekebeholder og gni spekeblandingen jevnt på alle overflater av kjøttet.
Dekk til svinekjøttet og avkjøl.
Masser kjøttet etter 12 timer.
Masser deretter kjøttet daglig i syv dager.
Etter syv dager, masser den annenhver dag i den gjenværende herdetiden.
Etter at herdetiden er over, skyll lendene grundig og tøm deretter.
Pakk hver del inn i et papirhåndkle, og pakk deretter inn avispapir. Avkjøl over natten.
Dagen etter fjerner du avisen og papirhåndklærne
Nett lendene og heng i røyken i en time ved 140ºF (60ºC) for å tørke.
Etter en time, kald røyk ved 80ºF (26,7ºC) bruke hickory i omtrent fire timer.
Ta med lendene, ta av nettet, og prøv litt.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now