Smoked pork wrap

Cheesy røykte Svinekjøtt og sautert veggie -innpakning Oppskrift



Nok en deilig måte å bruke det røkt svinekjøttet som har vært i kjøleskapet ditt for alltid. Klar på 15 minutter, dette er også en mulighet til å legge noen grønnsaker til kostholdet ditt.

Ingredients

2 ss olje

1 middels løk - i tynne skiver

1 Søt paprika (rød, gul eller oransje), kjernet ut og skåret i tynne skiver

8 sopp - i tynne skiver

1 Zucchini - i tynne skiver

Salt og pepper - etter smak

1 kopp revet ost (mozzarella, provolone, etc.)

1½ kopper røkt indrefilet av svin - skåret i tynne strimler

4 store omslag

Preparation

Varm olje i en panne på middels varme.

Tilsett løk i skiver, paprika, sopp, zucchini, salt og pepper i pannen og fres til grønnsakene er møre. Fjern fra varme.

Forvarm en paninipresse.

Sett sammen wraps ved å legge litt røkt indrefilet av svin, sauterte grønnsaker og revet ost i midten av wrapen.

Brett wrap opp slik at det ser ut som en burrito. Plasser, brettet ned, på paninipressen. Senk den øverste grillplaten og trykk forsiktig. Grill wrapen til brøytemerkene vises. Osten skal smeltes og innmaten varmt.

Merk: Hvis du ikke har en paninipresse, kan denne serveres uten grilling da den vil ligne en fajita.

Av: Steve Cylka