Smoked pork chop sandwich with peppers

Røkt Bacon innpakket svinekoteletter på en bun -oppskrift



I stedet for den velkjente "pølse- og paprika" -sandwich, kan du prøve denne med røkt svinekjøtt og bacon. Hvis du liker en intens røkt smak, kan du prøve å røyke paprika og løk, eller bruke Hickory Jalapeño BBQ -saus.

Ingredients

4 beinfrie pinnekjøtt

8 baconskiver

2 mellomstore løk

½ Rød pepper, kjernet ut og kuttet i skiver

½ Gul pepper, kjernet ut og skåret i skiver

2 ss olje

BBQ saus

2-4 smørbrødboller (kaiser, baguette, helt, etc.), skåret horisontalt

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Bank pinnekjøttet med en kjøttmørner. Pakk 2 baconskiver rundt hver mørnet pinnekjøtt. Legg de innpakkede kotelettene på en røykstativ, hold dem strukket og flate.

Sett opp røykeovnen for 275 °F med valgfrie trebisquetter (el, kirsebær eller pekann er fint).

Røkte svinekoteletter til de når en innvendig temperatur på minst 180°F (ca. 2 timer). Innen de når denne temperaturen, skal baconet være brunet. Hvis baconet ikke er brunet etter eget ønske, la det ryke litt lenger.

Mens kotelettene ryker, fres løk og paprika med oljen i en kjele på middels varme. Stek til de er møre og løken er fin og brun.

Sett sammen smørbrødene ved å legge røkte svinekoteletter, sautert løk og paprika og BBQ-saus i bollene. Større smørbrødboller kan trenge to koteletter.

Av Steve Cylka

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now