Smoked Bellyachin Bacon Recipe

Røkt Bellyachin Bacon OppskriftDenne røkt magefastende baconoppskriften er for en salt redusert, honning gnidd og tørrkjørt bacon. Ekte honningkurte bacon er rett og slett ikke tilgjengelig i matbutikken din, og du må lage denne baconet selv hvis du vil ha autentisk honningkurt bacon. Tro meg, det er det aller beste, og når du først har prøvd det, vil du få slutt på å kjøpe supermarkedbacon. Hvis du bor i en by, må du sannsynligvis bestille ferske (ikke kurerte) sider fra din lokale supermarked -slakter. Du kan bruke denne oppskriften som base for hvert 5 pund. I stedet for å bruke lønnesirup og brunt sukker, bruk 1/2 kopp honning. Du kan også bruke syltetøy, da det fungerer bra i kurer og løses lettere. Eldre bacon vil lage mat og brenne nesten dobbelt så raskt som fersk bacon. For perfekt skarp, jevnkokt bacon uten problemer, gjør det profesjonelle kokker gjør ... Bake det! Forvarm ovnen til 400˚F, legg ut skiver i en forvarmet svart stekepanne eller lippet bakeplate, og stek den til det er fett begynner å gjengi på fem eller seks minutter. Baconstrimler tilberedes mer konsekvent i en ovn, og når en del av baconet er ferdig, gjøres det hele - uten rå eller brente flekker.

Ingredients

1 hel firkantet svinekjøtt (fersk)

1 Lb ikke-jodisert salt

1 ½ halvliter honning

2 Oz (8 nivå ts) Instacure #1

Preparation

Skjær den (friske) siden i praktiske, firkantede plater som passer inn i røykeren din på baconhengere.

Bruk et målebånd for å unngå gjetting. Hold bukplatene KALDE mens du jobber med dem.

Bland deretter kuringrediensene sammen og gni kuren godt inn i fettet og kjøttet på begge sider.

Husk å bruke kun granulert, ikke-jodisert (kosher) salt når du skal speke kjøtt. Bruk tungt frysepapir med plast for å pakke inn platen eller legg den i en tung plastmatpose.

Plasser baconet i en kjøler eller et separat kjøleskap ved 38°F (3°C) i seks dager.

Fjern baconet og vask det godt med varmt vann. Tørk det, og heng det deretter opp til tørk i minst førtifem minutter.

Baconet må være tørt å ta på før det tar på røyk. Forvarm røykeriet til 60 °C og røyk platen med hickory til den interne kjøtttemperaturen når 54 °C (130 °F)

Dette vil ta timer, så vær tålmodig. Reduser røykehustemperaturen til 49 °C og fortsett å røyke baconet til du får en ønsket gylden farge.

Hvis du velger å fjerne skallet, vent til baconet er stekt og akkurat ute av ovnen. Bruk en kniv med et lengre blad, og plasser den under det underhudsfettet over det magre kjøttet. Du vil finne oppgaven mye lettere mens fettet forblir varmt.

Til slutt, heng platen i en kjøler ved 38°C (38°F) i åtte timer før du skjærer den i tykke skiver som hatten din!

Dette er det beste baconet du sannsynligvis har smakt hvor som helst i hele livet! Pass på at tungen din ikke slår dagslyset ut av leppene dine! Det er så enkelt å tilberede, du kan lage det til frokost hver eneste dag, hvis du ikke har noe imot å ha mer kolesterol enn en hjertekirurgs medisinske manual!

En svart jerngryte er ideell for steking av bacon, selv om bacon kan brenne seg på et øyeblikk i ethvert redskap. Hvis du foretrekker sprøstekt bacon, bruk middels varme, tynnere skiver, og hell av fettet etter hvert som det samler seg i gryten.

Mange tapper bacon på papirhåndklær, og reserver det gjengitte fettet for høyt verdsatt matolje full av smak. Sjekk med kardiologen din, og hell den deretter gjennom en fin sil i en glassbeholder. Dekk til og oppbevar det i kjøleskap eller fryser for fremtidig bruk.