Smoked Boston Pork Butt

Røkt Boston Svinekjøtt Rumpe



Dette er en deilig oppskrift på en mør og saftig Boston svinekjøtt. Krever ikke mange ingredienser, og det er fremdeles verdt smaken!

Ingredients

3 Boston svinekjøtt rumpe (13 pund verdt)

Cajun kreolsk smør

Injektor

Marinade

BBQ i massevis

Mr. Henrys pecan rub

Bad Breyers rumpe gni

Preparation

Sett marinaden inn i injektoren og sprøyt marinaden inn i Boston-svinekjøttet seks ganger.

Dryss pecan rub over 3 Boston svinekjøtt rumpe. Ta deretter Bad Breyer's butt rub og dryss den på toppen av pecan rub.

Legg svinekjøttet i poser med glidelås og la dem hvile i 6 timer.

Forvarm Bradley-smokeren til 225ºF (107°C) og røyk i 16 timer eller til den indre temperaturen når 190ºF (88°C).

Fjern svinerumpen fra ziplock-posen og plasser den i røykemaskinen. La det ryke i 17 timer til, når denne tiden har passert skal temperaturen på svinekjøttet være 191ºF (88°C).

Fjern svinekjøttet fra Bradley-røykeren. Du skal kunne se barken på svinekjøttet.

Oppskrift av: GrillingNetwork™