Røkt Boston Svinekjøtt Rumpe
Dette er en deilig oppskrift på en mør og saftig Boston svinekjøtt. Krever ikke mange ingredienser, og det er fremdeles verdt smaken!
Ingredients
3 Boston svinekjøtt rumpe (13 pund verdt)
Cajun kreolsk smør
Injektor
Marinade
BBQ i massevis
Mr. Henrys pecan rub
Bad Breyers rumpe gni
Preparation
Sett marinaden inn i injektoren og sprøyt marinaden inn i Boston-svinekjøttet seks ganger.
Dryss pecan rub over 3 Boston svinekjøtt rumpe. Ta deretter Bad Breyer's butt rub og dryss den på toppen av pecan rub.
Legg svinekjøttet i poser med glidelås og la dem hvile i 6 timer.
Forvarm Bradley-smokeren til 225ºF (107°C) og røyk i 16 timer eller til den indre temperaturen når 190ºF (88°C).
Fjern svinerumpen fra ziplock-posen og plasser den i røykemaskinen. La det ryke i 17 timer til, når denne tiden har passert skal temperaturen på svinekjøttet være 191ºF (88°C).
Fjern svinekjøttet fra Bradley-røykeren. Du skal kunne se barken på svinekjøttet.
Oppskrift av: GrillingNetwork™