Smoked Chipotle BBQ Riblets Recipe
This recipe is for Smoked Chipotle BBQ Riblets. We call riblets the portion you cut off the pork square ribs. Typically, people trim the spare ribs to cut into side ribs or St.Louis cut. Consequently, the riblets become a separate portion. Cut them into individual portions for easier smoking. Then smoke and wrap them in foil with a little beer. Essentially, beer steams the riblets, creating a super tender meat!
Ingredients
2 Lb svinekjøtt riblets
2 ss paprika
4 ss brunt sukker
1 ss salt
1 ss chipotlepulver
2 ts malt svart pepper
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
½ kopp øl
1½ kopp BBQ saus
Bradley Flavor Bisquettes – Premium øl eller Whisky Oak
Preparation
Skjær riblets i individuelle ribbedeler (ca. 1 tomme tykke).
Sett smoker til 250 ° F med Premium Beer Bisquettes eller Whisky Oak Bisquettes.
Lag ruben ved å blande sammen paprika, brunt sukker, salt, chipotlepulver, sort pepper, spisskummen og koriander. Gni krydderblandingen over hele riblets. Legg ribba i røykemaskinen og røyk i 2 timer.
Fjern riblets fra røyken og legg dem ut på aluminiumsfolie. Løft kantene på foulen og hell ølet over riblets. Lukk og brett opp folien, pass på at ølet ikke renner ut. Legg de innpakkede riblets tilbake i røykemaskinen og stek i en time til.
Fjern riblets fra røyken og ta dem ut av aluminiumsfolien.
Kast riblets i BBQ-saus og server.
Oppskrift av: Steve Cylka
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now