Røkt Berusede ribbeina
Svinekjøtt reserve ribbeina er et velsmakende kutt av kjøtt. Men du kan doble ut smaken ved å legge øl til gni. Når du er klar, belegg ribbeina sjenerøst med BBQ -saus og røyk i andre 30 minutter.
Ingredients
2 stativer svinekjøtt spareribs
1 boks/flaske av favorittølet ditt
1 kopp pakket brunt sukker
2 ts oregano
½ ts timian
1 ss hvitløkspulver
1 ss paprika
2 ts salt
1 ts malt svart pepper
1 ½ kopper av din favoritt BBQ saus
Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Premium Beer Bisquettes
Preparation
Skrell membranen av baksiden av hver ribberibbe.
Lag marinaden ved å blande sammen øl, brunt sukker, oregano, timian, hvitløkspulver, paprika, salt og sort pepper.
Legg ribbe i et stort fat. Hell marinade over ribba og vend et par ganger for å sikre at de er belagt med marinaden. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet. La ribba marinere i ca 8 timer. Vend ribba noen ganger i løpet av marineringstiden.
Sett røykeovnen til 225°F med Bradley Premium Beer Bisquettes.
Løft ribba ut av marinaden og legg på en røykrist. Plasser ribba i røykeovnen og røyk i 3-4 timer, eller til ribba når en indre temperatur på 160°F.
Smør ribba sjenerøst med BBQ-saus. Legg ribba tilbake i røykemaskinen og røyk i en siste time.
La dem hvile i 10 minutter før de skjæres og serveres.
Oppskrift av: Steve Cylka
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now