Smoked Drunken Ribs

Røkt Berusede ribbeina



Svinekjøtt reserve ribbeina er et velsmakende kutt av kjøtt. Men du kan doble ut smaken ved å legge øl til gni. Når du er klar, belegg ribbeina sjenerøst med BBQ -saus og røyk i andre 30 minutter.

Ingredients

2 stativer svinekjøtt spareribs

1 boks/flaske av favorittølet ditt

1 kopp pakket brunt sukker

2 ts oregano

½ ts timian

1 ss hvitløkspulver

1 ss paprika

2 ts salt

1 ts malt svart pepper

1 ½ kopper av din favoritt BBQ saus

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Premium Beer Bisquettes

Preparation

Skrell membranen av baksiden av hver ribberibbe.

Lag marinaden ved å blande sammen øl, brunt sukker, oregano, timian, hvitløkspulver, paprika, salt og sort pepper.

Legg ribbe i et stort fat. Hell marinade over ribba og vend et par ganger for å sikre at de er belagt med marinaden. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet. La ribba marinere i ca 8 timer. Vend ribba noen ganger i løpet av marineringstiden.

Sett røykeovnen til 225°F med Bradley Premium Beer Bisquettes.

Løft ribba ut av marinaden og legg på en røykrist. Plasser ribba i røykeovnen og røyk i 3-4 timer, eller til ribba når en indre temperatur på 160°F.

Smør ribba sjenerøst med BBQ-saus. Legg ribba tilbake i røykemaskinen og røyk i en siste time.

La dem hvile i 10 minutter før de skjæres og serveres.

Oppskrift av: Steve Cylka

Øl
Tre

Ølbisquetter for Bradley Smokers

Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.

Shop Now