Smoked Gummy Bear Brats

Røkt Gummy Bear -brats



Ja øynene dine spiller ikke triks på deg. Dette er en oppskrift på røkt gummy bjørnbrats. Da jeg fortalte vennen min hva jeg hadde til, nevnte han noe om å miste flippin -sinnet mitt !! Han har kanskje brukt forskjellige ord. Det som solgte hele ideen var et innlegg som sa "Jeg har fått servert små røyk og kjøttboller med drue gelé på dem!" Jeg presenterte ideen for datteren min, og hun uttalte: Å helvete ja lage disse, pappa! Og her er det. Barna måtte bare ha dem til kveldsmat i kveld. Så jeg grillet opp 4 av dem. Sorta endte opp med sveitsiske brats! Hull i bratsene mine formet som gummy bjørner. Stor brat -smak med lommer av sødme i dem. Du kan også fryse noen og røyke dem senere.

Ingredients

4 pund. Svinekjøttdeig

1 Lb. Kvernet kalvekjøtt, kylling eller kalkun

1/4 kopp brødsmuler

2 egg

5 ts salt

1 kopp melk

1 1/2 ts hvit pepper

1/2 ts løkpulver eller 1 hakket løk

1/2 ts mace

1 ss. spesiell kjøttbinder

1 kopp gummibjørn

Preparation

Kombiner alle ingrediensene unntatt gummibjørner og bland til du får en binding. Tilsett deretter gummibjørnene, bland forsiktig, fyll i naturtarm og legg til pølser.

Forvarm røyker til 250 grader. Legg pølse i røykemaskinen ved hjelp av midterste riller.

Røyk med 4 pucker av favorittveden din, og fortsett å lage mat i totalt to timer.

Trekk ut av røykeovnen og la den hvile i flere minutter. Så nyt.

Avkjøl eller frys ekstra pølser for senere bruk.

Tilleggsinformasjon:

Den totale røyke-/koketiden skal være tilstrekkelig, men hvis du har tenkt å bruke en intern temperaturavlesning, er følgende anbefalte temperaturer:

  • Storfekjøtt og svinekjøtt: 152°F/160°F
  • Kylling og kalkun: 160°F/165°F