Røkt Hawaiian -stil (Portagee) pølse Oppskrift
Hawaiere omtaler ofte denne pølsestilen som ‘Portagee -pølse’ (ingen fornærmelse ment). Portagaee -pølse er den hawaiiske variasjonen av portugisisk linguica. Den er søtere og ikke så "varm" som de originale linguica-pølsene. Formelen ble utviklet som et resultat av at jeg smaker på flere forskjellige versjoner av Hawaii -pølser og valgte favorittsmakene mine.
Fra Kamanodental
Ingredients
2 ¼ Lb svinerumpe
¾ Lb fett rygg
2 ts salt
6 ss rørsukker, brunt
2 ss paprika
1 ts fosfater (valgfritt)
½ ts Instacure #1
2 ts hvitløk - granulert
1 ts anis - malt
4 ss ananasjuice
3 ss soyasaus
1 ss varm saus - valgfritt (jeg liker å bruke røde italienske pepperflak)
32 mm svinetarm
Preparation
Skjær kjøttet og fettet i terninger, frys delvis, og mal dem deretter sammen gjennom den mellomstore platen på kvernen.
Kombiner salt, Instacure # 1, og fosfat med ananasjuice; rør godt for å løse opp og bland deretter godt med kjøttet.
Dryss sukker, paprika, hvitløk og anis over kjøttet; hell i soyasaus og varm saus og bland godt.
Avkjøl i 12 timer for å utvikle smaker i kjøttet.
Fyll inn 32 mm svinestarm; bundet av i par–8 tommer lang.
Lufttørk foringsrørene; en liten fan hjelper til her.
Plasser i en 160°F forvarmet røyker; påfør en lett røyk og hold til pølsens indre temperatur er 150 °F (bruk røykemetoden din hvis den er annerledes).
Avkjøl ved romtemperatur; deretter avkjøles (ekstrautstyr kan vakuumforsegles og fryses).