Smoked Hawaiian Style (Portagee) Sausage Recipe

Røkt Hawaiian -stil (Portagee) pølse Oppskrift



Hawaiere omtaler ofte denne pølsestilen som ‘Portagee -pølse’ (ingen fornærmelse ment). Portagaee -pølse er den hawaiiske variasjonen av portugisisk linguica. Den er søtere og ikke så "varm" som de originale linguica-pølsene. Formelen ble utviklet som et resultat av at jeg smaker på flere forskjellige versjoner av Hawaii -pølser og valgte favorittsmakene mine.

Fra Kamanodental

Ingredients

2 ¼ Lb svinerumpe

¾ Lb fett rygg

2 ts salt

6 ss rørsukker, brunt

2 ss paprika

1 ts fosfater (valgfritt)

½ ts Instacure #1

2 ts hvitløk - granulert

1 ts anis - malt

4 ss ananasjuice

3 ss soyasaus

1 ss varm saus - valgfritt (jeg liker å bruke røde italienske pepperflak)

32 mm svinetarm

Preparation

Skjær kjøttet og fettet i terninger, frys delvis, og mal dem deretter sammen gjennom den mellomstore platen på kvernen.

Kombiner salt, Instacure # 1, og fosfat med ananasjuice; rør godt for å løse opp og bland deretter godt med kjøttet.

Dryss sukker, paprika, hvitløk og anis over kjøttet; hell i soyasaus og varm saus og bland godt.

Avkjøl i 12 timer for å utvikle smaker i kjøttet.

Fyll inn 32 mm svinestarm; bundet av i par–8 tommer lang.

Lufttørk foringsrørene; en liten fan hjelper til her.

Plasser i en 160°F forvarmet røyker; påfør en lett røyk og hold til pølsens indre temperatur er 150 °F (bruk røykemetoden din hvis den er annerledes).

Avkjøl ved romtemperatur; deretter avkjøles (ekstrautstyr kan vakuumforsegles og fryses).