Røkt honning sriracha Indrefilet av svin Oppskrift
Søt og krydret blanding i denne oppskriften på enkle, men dristige smaker. Hvis du liker det varmt, kan du sjekke ut krydret brennende pepperoni, krydret kavemannsklubber, cajun reker med krydret ranch eller krydret røkt trukket kalkunben.
Ingredients
1 Indrefilet av svin
2 ss sriracha varm saus
1 ½ ss honning
½ ts salt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Eple eller Kirsebær
Preparation
Bland sammen srirachasaus, honning og salt i en bolle. Fordel over hele indrefileten av svin slik at den blir jevnt dekket.
Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F, omtrent 2 – 2 ½ time.
Skjær indrefileten i medaljonger og server umiddelbart.
Av Steve Cylka
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now