Smoked Pork Tenderloin with Asian Rub Recipe

Røkt Indrefilet av svin med asiatisk gni oppskrift



Noe av det store med Bradley er at jeg ikke nøler med å komme meg utenfor og røyke noe. Det har ikke noe å si om jeg ikke jobber med et stort kutt av kjøtt eller en hel fisk.

For denne oppskriften, som laget en perfekt søndagsmiddag for to, med en anstendig mengde rester, brukte jeg en pund svinekjøtt. La meg fortelle deg at agurksalaten var fantastisk med svinekjøttet. Imidlertid var det enda bedre på en sandwich med svineskiver dagen etter! Det er så enkelt, deilig og en perfekt folie for all den røykfylte godheten.

Ingredients

The Asian Rub:

For en indrefilet på ett pund

En ss femkrydderpulver

Malt ingefær - 1 ss

"Sugar in the Raw", Demerara sukker eller lys brunt sukker - 1 ss

Sprukne Szechuan pepperkorn – en ts eller mer hvis du vil ha mer kick

Granulert hvitløk - en ss

Halv ts salt

Omtrent ¼ kopp baconfett – dette holder rubben sammen og gir selvfølgelig enda mer smak.

Bland alt det ovennevnte godt sammen og smør blandingen over hele indrefileten.

Avkjøl i minst fire timer eller over natten.

La ytrefileten stå utenfor kjøleskapet i minst en time før du legger den i Smoker.

Agurksalat:

En halv kopp risvineddik

Asiatisk søt chilisaus - 2 ss

Sitronskall - en ts

En middels agurk, i tynne skiver

Middels gulrot, finhakket

Halv liten rødløk, i tynne skiver

Omtrent ½ kopp tynne skiver reddiker

Frisk hakket koriander - ½ kopp

Hakkede, tørre ristede peanøtter ¼ kopp (vær oppmerksom når du tilsetter salt når du bruker saltede peanøtter)

Salt og nykvernet pepper etter smak

Preparation

Røykeprosessen:

Varm først Bradley Smoker til 220 grader, og olje deretter et stativ godt. For indrefileten på ett kilo var røyketiden til en innvendig temperatur på 160 grader rundt to timer.

Som alltid anbefalt, la den sitte i noen minutter før du skjærer den i skiver.

Agurksalat:

I en bolle, visp eddik, chilisaus og sitronskall sammen. Deretter legger du til agurk, gulrot, reddiker og løk og blander deretter. Etter å ha krydret med salt og pepper, dekk til og avkjøl i minst 2 timer.

For servering, tøm salaten og topp den med koriander og peanøtter.