Røkt Indrefilet av svin Med plomme-cassis oppskrift
Forbered denne røkt svinekjøtt indrefilet med Plum-Cassis Marinade og vær klar til å motta gjestene til gjestene dine. Denne oppskriften er den som overbeviste meg om at du bør bruke røykeren din til mer enn bare laks. Det er fra kokeboken “Marinades” av Jim Tarantino. Bedre hvis du bruker eple-, kirsebær- eller pekannved. Håper du liker det hvis du prøver det.
Ingredients
2-3 ss hakkede friske rosmarinblader
Eple- eller appelsinjuice
3 Lb indrefilet av svin
Marinade:
6 ferske plommer, uthulet og grovhakket (jeg fryser ned noen fra treet hver sommer bare for denne oppskriften)
¼ kopp creme de cassis likør
⅓ kopp cider eddik
¼ kopp tørr madeiravin
2 fedd hvitløk, hakket eller presset
1 ts tørr sennep
1 ss mørk brunt sukker
¼ ts nyrevet muskatnøtt
Preparation
Kok opp plommer og kasserolle, reduser deretter varmen og la det småkoke i 20 min. Kul.
Kombiner plommeblanding med eddik, vin, hvitløk, sennep, sukker og muskat og puré.
Matlagingsmetode:
Kombiner marinade og rosmarin og mariner svinekjøttet over natten eller i 8 timer.
Fjern svinekjøttet og kok opp marinade til å tråkle med.
Bruk eplejuice i vannpannen til røykeren din og røyk svinekjøtt med eple, kirsebær eller pecan, til den indre temperaturen når 140ºF.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now