Røkt ingefær honning ananas glasert Ekstra ribbeina Oppskrift
Jeg valgte denne oppskriften som en endring fra tomatbasert BBQ saused ribbeina, og de fungerte bra. De var fall fra hverandre og glasuren på slutten sendte dem inn i den himmelske kategorien.
Prøv det, tablatene dine vil takke deg!
tsquared
Ingredients
Ananas honningmarinade:
2 kopper kyllingbuljong
1 kopp soyasaus
1 kopp ketchup
½ Kopp ananasjuice (jeg brukte friskhakket i stedet)
½ Kopp honning
¼ Kopp sherry
2 ss brunt sukker
1 ts revet fersk ingefær
2 fedd hvitløk - presset
1 ts nykvernet pepper
1 ts ikke-jodisert salt
2 plater på 3,8 lb (per plate) og ned spareribs
Ingefær honningmarinade:
2 ss soyasaus
2 ts revet ingefær
½ ts nykvernet sort pepper
1 kopp honning
Preparation
Kombiner alle marinadeingrediensene, kok opp, la det småkoke i 15 minutter
Hell avkjølt marinade på trimmet ribbe og mariner over natten.
Jeg brukte eplepucker i 3 timer med røyk ved 200°F, dørtemp.
Etter røyking slengte jeg ribba i rester av marinade og pakket dem inn i folie, og deretter inn i ovnen ved 225°F i 3 timer.
Mens ribba var i ovnen lagde jeg glasuren ved å blande sammen ingrediensene og småkoke i 10 minutter, og la den avkjøles.
30 minutter før servering dro jeg ribba ut og la glasuren på og så tilbake i ovnen.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now