Røkt Jerk gned ribbeina
Røyk disse rykkene gned ribbeina og gir dem den ekte karibiske smaken. Begynn med å marinere dem med Rum og Jamaican Jerk Spice. Og fullfør den med våre premium karibiske blandingsbisquetter.
Ingredients
2 stativer med svineribbe
Til saus:
4 ss jamaicansk jerk krydder (i pastaform eller som en tørr blanding)
¼ kopp brunt sukker
¼ kopp soyasaus
¼ kopp rom
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend
Preparation
Visp sammen ingrediensene til sausen.
Hell halvparten av sausen på ribba og mariner i 4 timer.
Forvarm røyker til 225 °F med Premium Caribbean Blend Bisquettes.
Røkt ribbe i 5-6 timer, dryss med sausen hver time.
Oppskrift av: Lena Clayton
Karibien
Blanding
Karibisk blanding mesquite bisquettes med allehånde passer godt sammen med kylling, biff, vilt, lam, fjærfe og grønnsaker.
Shop Now