Jerk Rubbed Ribs

Røkt Jerk gned ribbeina



Røyk disse rykkene gned ribbeina og gir dem den ekte karibiske smaken. Begynn med å marinere dem med Rum og Jamaican Jerk Spice. Og fullfør den med våre premium karibiske blandingsbisquetter.

Ingredients

2 stativer med svineribbe

Til saus:

4 ss jamaicansk jerk krydder (i pastaform eller som en tørr blanding)

¼ kopp brunt sukker

¼ kopp soyasaus

¼ kopp rom

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Visp sammen ingrediensene til sausen.

Hell halvparten av sausen på ribba og mariner i 4 timer.

Forvarm røyker til 225 °F med Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Røkt ribbe i 5-6 timer, dryss med sausen hver time.

Oppskrift av: Lena Clayton

Karibien
Blanding

Caribbean Blend Bisquettes for Bradley Smoker

Karibisk blanding mesquite bisquettes med allehånde passer godt sammen med kylling, biff, vilt, lam, fjærfe og grønnsaker.

Shop Now