Smoked Jumbo Polish Sausage Recipe

Røkt Jumbo polsk pølse Oppskrift



Dette er min bestefars røkt Jumbo Polish Pølseoppskrift. Jeg var i humør til å prøve noe litt annerledes enn det vanlige jeg lager. Så jeg trodde denne oppskriften så ut som om det var verdt å prøve. Dette er en gammel familieoppskrift, og jeg håper du prøver den og liker den. Dessuten har du muligheten til å gjøre det friskt eller røkt. Den røkt pølse inneholder alle de ferske ingrediensene og deretter resten oppført.

Ingredients

Fersk:

10 Lb kvernet svinekjøtt

2 kopper isvann

5 ss ikke iodisert salt

1 ss sukker

2 ss sort pepper

2 ss hvitløk

1 ts merian

1 ts malt allehånde

Røkt:

2 kopper soyaprotein

2 ts instacure N.1

1 ts paprika

Merk: Røkt pølse inneholder alle de ferske ingrediensene og deretter resten oppført.

Preparation

Plasser pølsen i røykeriet forvarmet til 120ºF (48.9°C).

Hold i en time eller til dekselet er tørt.

Øk temperaturen i røykeriet gradvis til 165ºF (73.8°C).

Påfør kraftig røyk i ca. 4 timer.

Fortsett å koke pølse til pølsens indre temperatur er 152ºF (11.1°C).

Fjern fra røykehuset og avkjøl med kaldt vann til den indre temperaturen er 110 graderºF (43.3°C).

La den blomstre til ønsket farge er nådd.

Sett i kjøleskapet over natten. Kok deretter eller vac pac.