Røkt Jumbo polsk pølse Oppskrift
Dette er min bestefars røkt Jumbo Polish Pølseoppskrift. Jeg var i humør til å prøve noe litt annerledes enn det vanlige jeg lager. Så jeg trodde denne oppskriften så ut som om det var verdt å prøve. Dette er en gammel familieoppskrift, og jeg håper du prøver den og liker den. Dessuten har du muligheten til å gjøre det friskt eller røkt. Den røkt pølse inneholder alle de ferske ingrediensene og deretter resten oppført.
Ingredients
Fersk:
10 Lb kvernet svinekjøtt
2 kopper isvann
5 ss ikke iodisert salt
1 ss sukker
2 ss sort pepper
2 ss hvitløk
1 ts merian
1 ts malt allehånde
Røkt:
2 kopper soyaprotein
2 ts instacure N.1
1 ts paprika
Merk: Røkt pølse inneholder alle de ferske ingrediensene og deretter resten oppført.
Preparation
Plasser pølsen i røykeriet forvarmet til 120ºF (48.9°C).
Hold i en time eller til dekselet er tørt.
Øk temperaturen i røykeriet gradvis til 165ºF (73.8°C).
Påfør kraftig røyk i ca. 4 timer.
Fortsett å koke pølse til pølsens indre temperatur er 152ºF (11.1°C).
Fjern fra røykehuset og avkjøl med kaldt vann til den indre temperaturen er 110 graderºF (43.3°C).
La den blomstre til ønsket farge er nådd.
Sett i kjøleskapet over natten. Kok deretter eller vac pac.