Smoked sausage and beer chili

Røkt Pølse og øl chili oppskrift



Denne chili -oppskriften bruker røkt pølse i stedet for den tradisjonelle bakkebiffbasen.

Ingredients

1 ss olje

1 ½ kopp løk i terninger

1 ½ kopp selleri i terninger

1 ½ kopp rød pepper i terninger

2 pund røkt pølse, skåret i ½ i skiver (se oppskrift på Røyking Butikkkjøpt Pølse)

2 fedd hvitløk - finhakket

En 28 oz boks med terninger av tomater

2 bokser kidneybønner - skyllet og drenert

1 boks svarte bønner - skyllet og avrent

1 flaske øl

3 ss tomatpuré

3 ss chilipulver

2 ss brunt sukker

1 ts salt

½ ts kajennepepper

Preparation

Varm olje på middels varme, i en nederlandsk ovn eller stor gryte.

Tilsett løk, selleri, pepper og hvitløk i den nederlandske ovnen og stek, rør ofte, til grønnsakene er møre.

Tilsett røkt pølse i skiver og kok under ofte omrøring i ca 5-7 minutter.

Rør inn de resterende ingrediensene og kok opp.

Senk varmen, rør og dekk til med lokk.

La avkjølingen småkoke i 90 minutter.

Serveres varm.