Røkt Pølse og øl chili oppskrift
Denne chili -oppskriften bruker røkt pølse i stedet for den tradisjonelle bakkebiffbasen.
Ingredients
1 ss olje
1 ½ kopp løk i terninger
1 ½ kopp selleri i terninger
1 ½ kopp rød pepper i terninger
2 pund røkt pølse, skåret i ½ i skiver (se oppskrift på Røyking Butikkkjøpt Pølse)
2 fedd hvitløk - finhakket
En 28 oz boks med terninger av tomater
2 bokser kidneybønner - skyllet og drenert
1 boks svarte bønner - skyllet og avrent
1 flaske øl
3 ss tomatpuré
3 ss chilipulver
2 ss brunt sukker
1 ts salt
½ ts kajennepepper
Preparation
Varm olje på middels varme, i en nederlandsk ovn eller stor gryte.
Tilsett løk, selleri, pepper og hvitløk i den nederlandske ovnen og stek, rør ofte, til grønnsakene er møre.
Tilsett røkt pølse i skiver og kok under ofte omrøring i ca 5-7 minutter.
Rør inn de resterende ingrediensene og kok opp.
Senk varmen, rør og dekk til med lokk.
La avkjølingen småkoke i 90 minutter.
Serveres varm.