Smoked Portuguese Chourizo Recipe

Røkt Portugisisk chourizo Oppskrift



De beste røkt svinekjøttpølsene noensinne! Lag disse røkt portugisiske chourizo. Det tar vanligvis to personer omtrent 5 timer. Mye arbeid, men vel verdt det.

Ingredients

6 store svinerumssteker

1 flaske rødvin (størrelse 1,8 liter)

6 Komplette hvitløkshoder, alle knust opp

1 kopp salt

2 krukker med portugisisk pepperpasta (1 varm og 1 mild – BM Brand)

3 kopper paprika

Flere dråper flytende røyksmak (valgfritt)

1-2 pakker hylser godt skylt ut

Preparation

Hakk bakene veldig små, omtrent på størrelse med en negl. Mye arbeid, men vel verdt det. Det tar vanligvis to av oss ca 5 timer.

Bland alle andre ingredienser og la marinere i kjøleskapet i to dager.

Fyll pølser.

Røyk i Bradley-røyker med 4-5 Hickory-pucker, ovnstemperatur satt til 70°C (160°F). Fortsett å røyke i totalt 4-5 timer, avhengig av størrelsen på pølsene dine. Pass på at den indre temperaturen til pølsene når de er tilberedt er 71°C (160°F), det er det som gjør pølsen klar og trygg å spise.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now