Røkt Prosciutto Filet
Biffmiddag, det er en klassisk rett vi alle er kjent med. Det vi lærer i matindustrien er at denne fremtidige generasjonen elsker å legge nye spinn på klassiske retter. Mens et kutt av kjøtt pakket inn i bacon er ingen ny spiller i spillet, oppfordrer jeg deg til å løfte din neste biffkveld med denne retten. Den røkt Prosciutto Filet. Den tynne, delikate prosciutto krymper seg inn og forsegler smør og krydder i biffen din. Min kone og jeg hadde det gøy å gå live på Instagram og lage denne retten med deg på kjøkkenet vårt. Så legg et nytt spinn på en gammel klassiker til din neste biffmiddag og prøv denne oppskriften! Glad røyking!
Ingredients
2 8 Oz bifffileter
2 pakker prosciutto
1 brasiliansk Steakhouse Marinade
1 ss havsalt
¼ kopp vann
1 ss hvitvinseddik
¼ kopp olivenolje
4 ss smør
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Settings:
Ved: Øl
Temperatur: 226ºF (107,8ºC)
Røyktimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Mariner biffen—I en liten bolle tilsett 1 pakke brasiliansk marinade, ¼ kopp vann. ¼ kopp olivenolje, 1 ss hvitvinseddik og rør rundt. På tide å marinere biffen – legg biffen til baugen, dekk til og avkjøl i kjøleskapet i 6 timer.
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Ta bifffiletene og sett dem på et skjærebrett. Ta 2 ss smør, legg på toppen av biffen og pakk hele biffen inn i prosciutto. Pass på at biffen ikke har åpninger slik at smøret ikke lekker ut.
Kok på Bradley-smokeren i ca. 2 timer eller til den indre temperaturen når 150ºF (65,6ºC).
Ta ut av røykeren og skjær i små strimler. Dryss havsalt på toppen av biffen og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now