Smoked pulled pork poutine

Røkt Trukket svinekjøtt Oppskrift



En av de beste røkt komfortmatene det er! Og nå kan du lage det selv. Prøv den røkt trukket svinekjøttpoutine ved enhver anledning, det vil bare treffe stedet.

Ingredients

6 rødbrune poteter

2 kopper biff saus

½ kopp BBQ saus

1 pund pulled pork kjøtt

2 kopper ostemasse

Salt, etter smak

Olje til steking

Preparation

Vask potetene og skjær dem i pommes frites på størrelse med staver.

I en liten kjele eller kjele, visp sammen sausen og BBQ-sausen. Varm opp BBQ-sausen på middels varme.

Varm opp pulled pork i en støpejernsgryte på middels varme. Rør ofte. Svinekjøttet begynner å bli brunt på noen flekker og blir litt sprøtt.

Varm olje i en frityrkoker til 350ºF. Legg potetpinnene, i porsjoner, til den varme oljen. Stek til pommes fritesen er gjennomstekt og sprø utenpå. Hell av og bland med litt salt.

Lag poutinen ved å stable noen pommes frites på en tallerken. Hell litt pulled pork på pommes fritesen og topp med ostemasse. Hell litt saus på toppen og server umiddelbart.

Av Steve Cylka