Røkt gnidd Ekstra ribbeina Oppskrift
Generøst belagt i en velsmakende gni og sakte-røkt til perfeksjon, leverer denne oppskriften en munnvannende kombinasjon av røykfylt, saftig og perfekt krydret kjøtt som lar deg trang etter mer.
Ingredients
Gni:
For å gni trenger du 3 kanelstenger, 60 ml (¼ c) hver anisstjerne, fennikel, pepperkorn og 90 ml (⅓ c) brunt sukker.
Annen:
2 skiver babyryggribbe – ca. 1,25 til 1,5 kg (2 ½ til 3 lbs)
125 ml (½ c) teriyakisaus
Preparation
Kvelden før du planlegger å tilberede ribba, kvern sammen rub-ingrediensene i en kaffemølle eller foodprosessor og bland dem med brunt sukker.
Gni ribba med teriyakisausen og belegg med rub.
Legg ribba i en plastpose og sett i kjøleskap over natten.
Neste dag, fjern ribben fra kjøleskapet, klapp ned med eventuell gjenværende gni og la stå i 25 til 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).
Overfør ribba til Bradley Smoker og bruk eplesmaksbisquetter, kok i ca 4 timer.
Å servere:
La stå i 5 til 10 minutter før du skjærer til servering.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now