Rubbed Spare Ribs Recipe

Røkt gnidd Ekstra ribbeina Oppskrift



Generøst belagt i en velsmakende gni og sakte-røkt til perfeksjon, leverer denne oppskriften en munnvannende kombinasjon av røykfylt, saftig og perfekt krydret kjøtt som lar deg trang etter mer.

Ingredients

Gni:

For å gni trenger du 3 kanelstenger, 60 ml (¼ c) hver anisstjerne, fennikel, pepperkorn og 90 ml (⅓ c) brunt sukker.

Annen:

2 skiver babyryggribbe – ca. 1,25 til 1,5 kg (2 ½ til 3 lbs)

125 ml (½ c) teriyakisaus

Preparation

Kvelden før du planlegger å tilberede ribba, kvern sammen rub-ingrediensene i en kaffemølle eller foodprosessor og bland dem med brunt sukker.

Gni ribba med teriyakisausen og belegg med rub.

Legg ribba i en plastpose og sett i kjøleskap over natten.

Neste dag, fjern ribben fra kjøleskapet, klapp ned med eventuell gjenværende gni og la stå i 25 til 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).

Overfør ribba til Bradley Smoker og bruk eplesmaksbisquetter, kok i ca 4 timer.

Å servere:

La stå i 5 til 10 minutter før du skjærer til servering.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now