Smoked Scotch Eggs

Røkt Scotch egg

Dan Shahin

Disse røkte skotske eggene er den mest fantastiske godbiten.

Ingredients

Pølsekjøtt (80-100 g per egg)

Store frittgående egg

Favoritt Rub – vi brukte:

2 ts salt

1 ts grovkvernet svart pepper

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts paprika

Brunt sukker

1 ts sennepspulver

1 ts tørket salvie

1 ts fennikelfrø

Preparation

Metode:

Kok eggene i ca. 6 minutter. Dette er den vanskeligste delen, å få den perfekte eggeplommen.

Fjern eggene og legg dem i en bolle med isvann for å stoppe avkjølingsprosessen og bidra til å sjokkere skallet for enkel skrelling.

Sett til side i minst 30 minutter eller til du er klar til å bruke dem.

På et ark med plastfilm og trykk pølsekjøttet til en stor flat sirkel, ca 5 mm tykk og stor nok til å vikle rundt egget.

Legg egget i midten av pølsekjøttskiven og pakk inn egget, bruk fingrene til å jevne over leddene.

Rull det skotske egget i hendene for å sikre at du har en fin rund ball.

Dryss din foretrukne rub på en tallerken og rull forsiktig hvert scotch egg i rub for å sikre at det er lett og jevnt belagt over det hele.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now