Smoked Ham Hocks

Røkt Skinke Hokker



Leter du etter en deilig og smakfull måte å tilberede svinekjøtt? Ikke se lenger enn denne saltlake- og røykoppskriften! Med ingredienser som laurbærblader, svarte peppercorns og hele fedd, vil denne oppskriften tilføre hokker med en dybde av smak som garantert vil imponere. Bare saltlake i to dager, lufttørk over natten og røyk i fem timer for munnvannende resultater.

Ingredients

2 liter vann

100 gram kosher salt

100 gram brunt sukker

2 laurbærblader

2 ss sorte pepperkorn

2 ss hele nellik

Preparation

Røyk:

Sett røykeren opp med nok ved til å røyke i 5 timer.

Still inn røyketemperaturen til ~ 5 timer. Avhengig av størrelsen på hasene og den ytre omgivelsestemperaturen, kan det hende du trenger mer eller mindre tid.

Metode:

Varm opp vannet og løs opp salt og sukker. La vannet avkjøles helt og ha i laurbærblader, pepperkorn og nellik.

Tilsett hasene og saltlaken i en stor glass- eller plastbeholder og pass på at alt er dekket av saltlake. Hvis du trenger mer, tilsett mer av vann, sukker og saltlake.

Saltlak hasene i 2 hele dager.

Fjern hasene fra saltlaken og la dem hvile på en rist og panne i kjøleskapet over natten.

Etter 12 timers lufttørking er de klare til å røykes.

Plasser hasene i din 250ºF røyker i ~ 5 timer eller til deres indre temperatur er 200ºF.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now