Smoked Pork Loin, Apple & Arugula Salad
Denne oppskriften bruker en svinekjøttstekt med en gni for hovedkomponentene i en salat, men rester er flotte i en sandwich eller andre retter.
Ingredients
En 2 punds svinekamstek
1 1/2 ss dijonsennep
1/2 ts salt
1/2 ts hvitløkspulver
1 ss sennepsfrø
1/2 ts malt svart pepper
1 ts tørket persille
2 ss honning
4 kopper ruccola
1 kongelig gallaeple, kjernet ut og i terninger
4 grønne løk, i tynne skiver
1/2 kopp tørkede tranebær
1/2 kopp skivede mandler
2/3 kopp valmuefrø salatdressing
Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Hickory, Apple eller Cherry
Preparation
I en liten bolle blander du sammen Dijonsennep, salt, hvitløkspulver, sennepsfrø, sort pepper, persille og honning.
Fordel sennepskrydderblandingen over hele svinekam og legg den på røykeristen.
Sett røykeovnen til 275°F, bruk trebisketter etter ønske (hickory, eple og kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekam til den når en indre temperatur på 160°F (dette kan ta rundt 2 1/2 – 3 timer).
La svinekjøttet hvile i 10 minutter. Skjær i 1/2 tommers medaljonger og skjær deretter medaljongene i 1/2 tommers strimler.
Monter salaten på individuelle tallerkener, ved å legge litt ruccola, eple, tyttebær, mandler og grønn løk. Topp med noen røkte svinestrimler og drypp med valmuefrødressing.
Server umiddelbart.
av Steve Clyka
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now