Smoked Pork Belly

Smoked Pork Belly

Dan Shahin

Oppnå den ideelle ømheten og smaken.

Ingredients

1 kg svinekjøtt – ca. 1,5 tommer tykk og flat

2 ss brunt sukker

1 ss tørket oregano

2 ts spisskummen frø lett knust

2 ts korianderfrø lett knust

2 ts sort pepper

2 ts salt

2 ts søt paprika

2 ts hvitløk

2 ts Løkpulver

 Skal av 1 sitron

2 ss olivenolje / sennep / varm saus – valgfritt for å hjelpe rubben med å feste seg

Preparation

Metode:

Kombiner alle rub-ingrediensene sammen.

Hvis du bruker, masser olivenolje / sennep / varm saus over hele svinekjøttet for å dekke.

Dryss rub over hele svinekjøttet jevnt. Tillat 15 minutter for rubben å ta og feste seg til skjøten.

Sett røyketemperaturen til 110C. Når opp til temperaturen, begynn å røyke. Vi bruker Cherry Flavour Bisquettes, men du kan bruke hvilken smak du ønsker.

Legg svinekjøttet i røykemaskinen med et dryppbrett under.

La skjøten ryke til en innvendig temperatur på ca. 93 C. Dette vil ta ca. 8-10 timer.

Hvil skjøten og skjær opp for å nyte.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now