Smoked Pork Belly
Oppnå den ideelle ømheten og smaken.
Ingredients
1 kg svinekjøtt – ca. 1,5 tommer tykk og flat
2 ss brunt sukker
1 ss tørket oregano
2 ts spisskummen frø lett knust
2 ts korianderfrø lett knust
2 ts sort pepper
2 ts salt
2 ts søt paprika
2 ts hvitløk
2 ts Løkpulver
Skal av 1 sitron
2 ss olivenolje / sennep / varm saus – valgfritt for å hjelpe rubben med å feste seg
Preparation
Metode:
Kombiner alle rub-ingrediensene sammen.
Hvis du bruker, masser olivenolje / sennep / varm saus over hele svinekjøttet for å dekke.
Dryss rub over hele svinekjøttet jevnt. Tillat 15 minutter for rubben å ta og feste seg til skjøten.
Sett røyketemperaturen til 110C. Når opp til temperaturen, begynn å røyke. Vi bruker Cherry Flavour Bisquettes, men du kan bruke hvilken smak du ønsker.
Legg svinekjøttet i røykemaskinen med et dryppbrett under.
La skjøten ryke til en innvendig temperatur på ca. 93 C. Dette vil ta ca. 8-10 timer.
Hvil skjøten og skjær opp for å nyte.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now