smoked food, smoked herbed sausages

Røkt herbed Svinekjøttpølser



Enten du bare koker dem opp på grillen, eller legger dem til en solid lapskaus, er disse koblingene et steg opp fra butikkjøpte pølser. Prøv å lage disse velsmakende hjemmelagde pølsene for komfortmat som er full av smak!

Ingredients

2 lbs svinerumpe

½ kopp finhakket løk

3 fedd hvitløk, finhakket

3 ss frisk persille, finhakket

1 ss frisk rosmarin, finhakket

½ ts cayennepeper

2 ts salt

1 ts pepper

Hog casing

Bradley Smoker Hickory bisquettes

Preparation

Mal svinerumpe fint.

Bland kvernet svinekjøtt med krydder, løk og hvitløk.

Bløtlegg svinetarmen i 30 minutter, tøm av og skyll deretter med ferskvann.

Fyll pølsekjøttet inn i den naturlige svinetarmen.

Vri inn i lenker.

Steriliser en synål eller nål i kokende vann og prikk eventuelle luftlommer i pølsen.

Tørk pølsen med et rent kjøkkenhåndkle eller la den henge på et kjølig, tørt sted i en time.

Røyk med Hickory Bisquettes (eller ditt valg av smak) mellom 140-160°F, til en indre temperatur på 160°F er nådd.

Plasser den i et isbad umiddelbart etter at du har tatt den ut av røykeapparatet.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now