Røkt Varm italiensk pølse Oppskrift
Jeg bestemte meg for å lage denne røkt varme italienske pølseoppskriften på den kommende Gameday. Mitt første forsøk på akkurat denne oppskriften, og det er en vinner! Jeg tilpasset den fra boka “Charcuterie”, og jeg brukte en ny kilde til foringsrørene mine, fordi de siste jeg brukte var veldig tøffe og skuffende. Jeg likte disse foringsrørene, fra Syracuse Casing Company. Det er en slags forhåndsinntalt hog-foringsrør og er super ømme, med en flott snap for dem. Super lett å komme seg inn på pølsetanlegget, også. Jeg hadde et par utblåsninger. Disse foringsrørene er litt mer ømme enn de andre jeg har brukt. Men når jeg behandlet dem mer forsiktig, gikk det bra.
Tilpasset fra “Charcuterie” av Ruhlman
Ingredients
5 pund/2,2 kg beinfri svinekjøtt - i terninger
2 ss kosher salt
1½ ss granulert sukker
2 ss fennikelfrø - ristet
1 ss hele korianderfrø – ristet
3 ss paprika - bare vanlig, ikke den varme varianten
½ ts kajennepepper
1 ss tørket oregano
4 ss friskhakkede basilikumblader
2 ss varme røde pepperflak
2 ts grovkvernet sort pepper
3-4 ferske hvitløksfedd, finhakket
¾ kopp isvann
¼ kopp rødvinseddik - avkjølt
Preparation
Kombiner alle ingrediensene unntatt vannet og eddiken, og bland. Avkjøl til du er klar til å male (jeg legger min i fryseren i 30 minutter).
Mal gjennom den lille formen til en bolle satt i is.
Tilsett vannet og eddiken i kjøttet og bland med et padlefeste på Kitchenaid eller en solid skje, til blandingen har et klissete utseende og væskene er godt fordelt.
Stek en liten porsjon og smak til, juster krydder om nødvendig.
Fyll inn i hylser.
Nyt!