Røkt Italienske kjøttboller
Serveres på egen hånd som en matbit, med din favoritt side, eller som en del av en pastarett, er kjøttboller kjempebra! Prøv denne røkt italienske kjøttbolleroppskriften og ta dem til et annet nivå ved å røyke dem med våre premium salviebisquetter.
Ingredients
½ Lb. svinekjøttdeig
¼ – ½ kopp brødsmuler
1 egg
½ løk, i terninger
2 ss frisk persille, hakket
1 ss frisk basilikum, hakket
1 ss frisk timian, hakket
½ ts kajennepepper (valgfritt)
Bradley Premium Sage Bisquettes
Preparation
Forvarm røyker til 225 °F med Premium Sage Bisquettes.
Bland alle ingrediensene til det er godt blandet. Tilsett mer brødsmuler om nødvendig.
Form til kuler og legg på en aluminiumsbakeplate.
Røyk i ca. 1-2 timer, til en indre temperatur på 165 °F er nådd.
Fjern fra røykeren og server med favorittsiden din eller som en del av en pastarett.
Oppskrift av: Lena Clayton
Sage
Tre
En aroma som inkluderer hint av sitron, mynte og treaktige toner. Lam, svin, fjærfe og spekemat forsterkes av smaken av salvie- og lønnebisquetter.
Shop Now