Røkt gnidd Ribs West Coast Style Oppskrift
Disse saftige ribbeina er sjenerøst krydret og tilbyr en munnvannende smak som vil transportere smaksløkene dine rett til de solfylte breddene på vestkysten.
Ingredients
The Rub:
3 kanelstenger
90 ml (⅓ c) brunt sukker
60 Ml (¼ c) anisstjerne, fennikel og pepperkorn
Kjøttet og sausen:
2 skiver av babyryggribbe (ca. 1,25 til 1,5 kg eller 2 1/2 til 3 lbs)
125 ml (½ c) teriyakisaus
Kvelden før du planlegger å tilberede ribba, kvern sammen rub-ingrediensene, i en kaffemølle eller foodprosessor, og bland dem med brunt sukker.
Gni deretter ribba med teriyakisausen og strø på med rub.
Legg ribba i en plastpose og sett i kjøleskap over natten.
Neste dag ta ribben ut av kjøleskapet, klapp ned med eventuell gjenværende gni og la stå i 25 til 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).
Overfør ribba til Bradley Smoker og kok i ca. 4 timer med eplesmaksbisquetter.
Å servere:
La stå i 5 til 10 minutter før du skjærer til servering.
Preparation
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now