Rubbed Ribs West Coast Style

Røkt gnidd Ribs West Coast Style Oppskrift



Disse saftige ribbeina er sjenerøst krydret og tilbyr en munnvannende smak som vil transportere smaksløkene dine rett til de solfylte breddene på vestkysten.

Ingredients

The Rub:

3 kanelstenger

90 ml (⅓ c) brunt sukker

60 Ml (¼ c) anisstjerne, fennikel og pepperkorn

Kjøttet og sausen:

2 skiver av babyryggribbe (ca. 1,25 til 1,5 kg eller 2 1/2 til 3 lbs)

125 ml (½ c) teriyakisaus

Kvelden før du planlegger å tilberede ribba, kvern sammen rub-ingrediensene, i en kaffemølle eller foodprosessor, og bland dem med brunt sukker.

Gni deretter ribba med teriyakisausen og strø på med rub.

Legg ribba i en plastpose og sett i kjøleskap over natten.

Neste dag ta ribben ut av kjøleskapet, klapp ned med eventuell gjenværende gni og la stå i 25 til 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).

Overfør ribba til Bradley Smoker og kok i ca. 4 timer med eplesmaksbisquetter.

Å servere:

La stå i 5 til 10 minutter før du skjærer til servering.

Preparation

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now