Tasso -stil kurert og røkt Svinekoteletter Oppskrift
Denne oppskriften vil gi deg trinnvis veiledning for å røyke svinekoteletter Tasso -stil. Vi vet sannsynligvis alle (og kanskje elsker) Tasso Ham. Ved å følge denne oppskriften vil du lage svinekoteletter kurert Tasso -stil. Tasso Curing vil gi maten din det fine krydret sparket, på grunn av en rekke paprika som brukes.
Ingredients
2 ½ pund beinfrie svinekoteletter
1 ½ ss Bradley Sugar Cure
2 ss paprika
1 ss løkpulver
1 ss hvitløkspulver
1 ts salt
1 ts malt svart pepper
1 ts kajennepepper (mer eller mindre avhengig av ønsket varmenivå)
½ ts kvernet hvit pepper
1 ss sukker
Preparation
Dryss Bradley sukkerkuren på pinnekjøttet. Pass på at kuren gnis på alle sider av kjøttet.
Legg svinekoteletter i en stor frysepose eller matsikker vakuumforseglingspose.
La pinnekjøttet stå i kjøleskapet i 2 dager. To ganger om dagen snur du pinnekjøttet og masserer dem gjennom posen.
Etter herding i kjøleskapet skyller du pinnekjøttet grundig under kaldt vann.
Legg kjøttet på en stekeplate og sett det tilbake i kjøleskapet i noen timer. Dette tørker utsiden av kjøttet og forbedrer røykeprosessen.
Lag Tasso-krydderet ved å blande sammen de resterende ingrediensene. Gni krydderet over hele pinnekjøttet.
Sett røykeovnen til 225ºF med lønnetrebisquetter.
Legg pinnekjøttet på røykestativer.
Røyk pinnekjøttet til de når en indre temperatur på 155ºF.
Fjern Tasso-svinekoteletter fra røykeren og la dem avkjøles til romtemperatur.
Disse kan hakkes opp og legges til jambalaya, gumbo, Étouffée eller andre retter i sørlig og Louisiana-stil.
Av Steve Cylka
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now