Dry-Cured Lonza Recipe

Tørrhørt Lonza OppskriftLonza er tørrhurret svinekjøtt. Det ligner noe som Prosciutto og Coppa i smak, men det er mye mer mørt og den kurerer i en veldig kort tidsramme. Noen mennesker spurte meg hvorfor ikke bruke Cure #2, da det ville sikre at du har et trygt produkt. Imidlertid, hvis du leser oppskriften med oppmerksomhet, vil du se at det saltede kjøttet ble pakket inn i Saran Wrap i kjøleskapet i 2 uker. Rikelig tid til å kurere et kutt av svinekjøtt som er mindre enn 2 ″ tykt. Jeg holdt oversikt over vekten etter hvert som herdingsprosessen gikk. Normalt har en tilstrekkelig mengde fuktighet etter 30% vekttap forlatt kjøttet for å forhindre at "dårlige" bakterier trives. Denne lenden mistet 50% av sin opprinnelige vekt, har ingen skorpe, og smaken og fargen er konsistent gjennom det herdede kjøttet. Denne Lonza er lettere å lage enn bacon og er et flott tillegg til ethvert antipasto -brett. Oppskriften ble hentet fra håndverket til italiensk tørr herding Salami av M. Rulman og B. Polcyn og ser ganske darn smakfull kur 2 eller ingen kur 2.

Ingredients

En svinekam (hvis mulig, velg lenddelen lenger bak på en gris)

For Ruben:

1 kopp ikke-jodisert salt

1 ss nykvernet sort pepper.

Pepperkorn etter smak

Saran wrap

Preparation

Trim eventuelle løse muskler, sølvskinnet og det meste av fettet fra lenden. Lag en rub med 1 kopp salt uten jod og en ss nykvernet sort pepper.

Ha i noen pepperkorn hvis du vil.

Gni halvparten av kuren inn i kjøttet og pakk inn med Saran wrap, fjern all luften.

Oppbevares i en uke i kjøleskap. Snu lenden annenhver dag. Væsken vil bli presset fra lenden når den herder.

Fjern lenden, skyll i kaldt vann og gni inn den andre halvdelen av kuren.

Oppbevares i kjøleskapet en uke til.

Etter herding i et par uker er den klar til å henge.

Kjøttet mister fuktighet, går ned i vekt, ettersom det herder. Etter 2 ukers herding i kjøleskapet. fjern Lonza og skyll i kaldt vann.

Tørk av lenden med rødvin og belegg den deretter med sort pepper. Pakk den inn i papiret, vei den og heng den på et kjølig sted.

Vei Lonza. Den er klar når den har mistet minst 33 % av sin opprinnelige vekt. Jeg tok min ned da den hadde mistet 50%.

Fin hvit muggvekst vil begynne å dannes.

Skjær Lonza ca 0,025 tommer tykke.