Smoked Maple German Sausage Recipe

Røkt Maple tysk pølse Oppskrift



Den røkt lønns tyske pølseoppskriften serveres flott i en stekepanne å nyte med poteter, sopp og løk.

De er også deilige med egg og pannekaker, med lønnesirup.

Ingredienser er nok for to (2) partier.

Ingredients

25 kg (50 lb) magert svinekjøtt

4 kg (8 lb) magert biff

225 ml (15 ss) salt

45 ml (3 ss) pepper

Hvitløkspulver etter smak

Preparation

Mal svinekjøttet og biff.

Bland kjøttet godt sammen med de resterende ingrediensene.

Fyll kjøttblandingen i naturlige svinetarmer.

Sørg for at temperaturen rundt deg er så lav som mulig gjennom denne prosessen.

Røykemetode:

Plasser pølser på stativer i Bradley Smoker.

Bruker bisquetter med lønnsmak

Røyk i ca. 8 til 10 timer med spjeldet på vidt gap.

Temperaturen bør være mellom 60°C til 70°C (140°F til 160°F).

Hvis du blander sammen mengdene som kreves i oppskriften, må du røyke i to omganger, og la halvparten av oppskriften stå i kjøleskapet mens du røyker den første batchen.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now