Røkt Maple tysk pølse Oppskrift
Den røkt lønns tyske pølseoppskriften serveres flott i en stekepanne å nyte med poteter, sopp og løk.
De er også deilige med egg og pannekaker, med lønnesirup.
Ingredienser er nok for to (2) partier.
Ingredients
25 kg (50 lb) magert svinekjøtt
4 kg (8 lb) magert biff
225 ml (15 ss) salt
45 ml (3 ss) pepper
Hvitløkspulver etter smak
Preparation
Mal svinekjøttet og biff.
Bland kjøttet godt sammen med de resterende ingrediensene.
Fyll kjøttblandingen i naturlige svinetarmer.
Sørg for at temperaturen rundt deg er så lav som mulig gjennom denne prosessen.
Røykemetode:
Plasser pølser på stativer i Bradley Smoker.
Bruker bisquetter med lønnsmak
Røyk i ca. 8 til 10 timer med spjeldet på vidt gap.
Temperaturen bør være mellom 60°C til 70°C (140°F til 160°F).
Hvis du blander sammen mengdene som kreves i oppskriften, må du røyke i to omganger, og la halvparten av oppskriften stå i kjøleskapet mens du røyker den første batchen.
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now