Storbritannia røykte Tilbake bacon Oppskrift
Dette er oppskriften jeg kaller Storbritannia røkt bacon tilbake fordi backbacon har en tendens til å være vår favoritt i Storbritannia. Vi har selvfølgelig andre kutt, for eksempel streik. Jeg har laget denne i noen år nå, og finjustert oppskriften. Som et resultat tror jeg at jeg fikk det som ser ut til å være den definitive for meg. Du kan endre kuren for å passe personellvalg. Selv om jeg får gode konsistente resultater med det, tror jeg at denne oppskriften sannsynligvis er av mer interesse for britiske Bradley -brukere. Uansett, det er slik jeg lager røkt bacon.
Ingredients
Svinekam
Jeg foreslår at du spør din lokale slakter og forteller dem hva du lager.
Omvendt har supermarkeder helt tilstrekkelig svinekam tilgjengelig.
En svinekam rundt 2,5 kg er en ideell vekt.
Laycock's Sweet Dry Cure (leverandør i Storbritannia: Weschenfelders)
Preparation
Skjær kjøttet av skinnet og etterlater noen millimeter fett.
Vask i kaldt vann, tørk deretter godt med tørkepapir.
Vei svinekam, vei deretter opp Laycocks Sweet Dry Cure med en hastighet på 7,3 %. (f.eks. 2,5 kg / 2500 gram svinekam krever 183 gram kur)
Gni kuren grundig inn i kjøttet for å sikre fullstendig dekning. Det meste går på kjøttsiden med en mindre mengde på fettsiden (ca. 75:25 forhold)
Legg svinekam med fettsiden ned i en forseglet plastbeholder av matkvalitet, og sett deretter i kjøleskapet på skrå slik at væsken kan renne av.
Tørrkur svinekam i 5 – 7 dager, jo lengre kur, desto tørker bacon.
Hell av væske annenhver dag og kast.
Etter 5 – 7 dager, vask kjøttet grundig i flere skift med kaldt vann, og la det ligge i kaldt vann for å trekke i ca. 30 minutter. Tørk grundig.
Kaldrøyk i Bradley Smoker med eikebisquetter i 4 timer.
Pakk godt inn i matfilm og avkjøl i minst 24 timer for å la kjøttet sette seg etter herding og røyking.
Skjær i henhold til kravene, foreslå ca. 3 – 4 mm tykkelse.
Vakuumforsegling ved rundt et halvt dusin rashers per pakke.
Vakuumforsegle scrag endene, de er gode i supper, omeletter og andre retter.
Forseglede baconpakker kan oppbevares i opptil 4 – 6 uker. Det originale kjøttet må imidlertid være av topp kvalitet, ferskt og tilberedt på en sanitærmetode for å oppnå optimal holdbarhet ved vakuumpakking. All lett bedervelig mat skal oppbevares i kjøleskap.
Kok før du spiser.
Pakker kan fryses i det usannsynlige tilfellet at de ikke blir spist innen noen få uker!
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now