Vinner røkt kurert Bacon Oppskrift
Vel, denne oppskriften er en vinner helt sikkert. Jeg fulgte Kutas 'oppskrift ganske tett. For 16 pund brukte jeg følgende kur: 1 1/2 kopp kosher salt ca. 100 gram kur nr. 1 3 kopper honning Smaken er litt mer "hammy" enn Maple Cure, som jeg liker. Det var bare litt for salt for min smak. Du kan kutte litt ned. Bare et ord med advarsel: Kok det på lavere varme enn du vil lagre kjøpt, det vil brenne. Men kokt sakte, vil du få en fantastisk aroma og det gjør det bra. Jeg elsker smaken av dette baconet og vil gjøre det igjen og finjustere til jeg blir perfekt for meg. En keeper!
Ingredients
16 pund svinekjøtt
For kuren:
1 ½ kopp kosher salt
Ca 100 gram kur #1
3 kopper honning
Preparation
Skyll kuren av etter 6 dager i kjøleskapet og la den stå i romtemperatur i ca 40 minutter.
Tørk den i Bradley i 1 time ved 140ºF (60ºC), og bruk deretter Hickory-røyk til den når 127ºF (52,7ºC) (ca. 3,5 timer).
Skru ned temperaturen til 120ºF (48,9ºC) og la det ryke i en halv time til.
Smaken er litt mer "hammy" enn lønnkuren, som jeg liker. Det var litt for salt for min smak, men ikke mye. Neste gang skal jeg kutte litt ned. Jeg liker denne oppskriften og vil gjøre det igjen og prøve å få den til perfeksjon i fremtiden.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now