Bradley Smoky Onion Soup with Sage, Crispy Croutons & Strong Cheddar

Bradley Smoky løksuppe Med Sage, Crispy Croutons & Strong Cheddar

Sandra Tate

Dette er en britisk ta på fransk løksuppe og er ideell å komme hjem til etter en avstivende tur.

Ingredients

Serverer 4

5 Bradley røkt løk, halvert og i tynne skiver

2 fedd Bradley røkt hvitløk, skrellet og knust

1 ts brunt sukker

50 g smør

2 ss olivenolje

850 ml kyllingkraft

150 ml hvitvin

salt og nykvernet sort pepper

noen få friske salvieblader, strimlet, til slutt

et halvt lite brød med litt gammelt brød, revet i biter

2 ss olivenolje

100g sterk cheddar, revet, til servering

Preparation

Røkt løk *Denne oppskriften passer for nybegynnere

Skrell 5 store, søte løk - de vi pleide å kalle 'spansk løk' - og legg på en rist fra Bradley.

På en annen rist legger du noen hvitløksløker (dette er valgfritt, men du kan like gjerne benytte anledningen til å røyke dem til dagens og fremtidige bruk)

Sett opp Bradley Smoker med 8-10 Alder (eller smak av ditt valg) bisquettes i stabelen og sett som om til kald røyk (men egentlig ingen grunn til å bruke kald røyk adapter).

Røyk løkene i 2 timer, fjern og sett til side.

Løken vil være røykfylt på utsiden og søt inni.

Metode:

Ha smør, olivenolje og sukker i en stor, tykkbunnet kjele og smelt over høy varme. Tilsett løken i skiver så fort det koker og rør inn.

Stek i 5 minutter, eller til løken blir brun (ikke brent), rør og snu mens du gjør det.

Skru ned varmen til det laveste og la det steke uforstyrret i ytterligere 30 minutter - da vil løken være slapp, og bunnen av pannen blir brun og klissete.

Hell nå i hvitvin og kraft, rør og skrap for å få inn de klebrige restene, smak til, la det småkoke og kok forsiktig i ytterligere en time.

Sett ovnen på 180°C Mens suppen småkoker, sleng det revne brødet i olivenolje og fordel på et stekebrett.

Stek krutongene i 15-20 minutter eller til de er gylne. Fjern og sett til side.

Fordel den rykende varme suppen mellom varme boller og strø litt strimlet frisk salvie over hver.

Server med krutonger og revet cheddar.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now