Røkt Sopphetter
Røkt sopphetter er en enkel oppskrift, og den vil gi eleganse til ethvert måltid. Røkt sopp fylt med røkt pølse, hva kan gå galt?
Ingredients
12 mellomstore sopp, stilker fjernet
2-3 italienske pølser (varierer avhengig av størrelsen på sopp og pølser)
12 terninger ekstra gammel cheddar (½ tomme terninger)
¼ kopp BBQ saus
Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær, Maple
Preparation
Klem det rå pølsekjøttet ut av tarmene. Trykk litt pølsekjøtt inn i hver av sopphettene.
Trykk en terning ekstra gammel cheddar inn i pølsekjøttet i hver sopphette.
Pensle med BBQ-saus.
Plasser sopphetten på et Bradley Smoker-stativ.
Sett røykeren til 250°F ved å bruke Bradley Flavour Bisquettes (eple, kirsebær eller lønn fungerer utmerket).
Røyk sopphettene i 2-3 timer.
Oppskrift av: Steve Cylka
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now