Home-Smoked Chipotle Chiles Recipe

Hjemmemøkt Chipotle Chiles Oppskrift



Jeg har prøvd denne hjemmelaget Chipotle Chiles-oppskriften to ganger ved å bruke Bradley-røykeren min, og nå er det et kjøleskapsstift. Bruk preferansens tre, men jeg liker en kombinasjon av eik og mesquite. Merknader: Du kan bruke grønne jalapenos, men røde er vakrere og har en dypere, søtere smak. Voks dine egne, eller velg chiles som begynner å bli rødt, da de til slutt vil modnes. De som er plukket uten rød i det hele tatt i skrellene, vil alltid forbli grønne. Lager omtrent 3 kopper.

Ingredients

1 ¼ pund rød moden jalapeno chili, med stilker

½ kopp tørket rød New Mexico chilepuré eller kommersiell chilipasta, for eksempel Santa Cruz

⅓ kopp vann

2 ss tomatpuré

2 ss cider eddik

1 ss pakket mørk brunt sukker

1 Fedd fersk hvitløk, skrelt og knust

¼ ts salt

Preparation

Forbered røykeren din i henhold til produsentens anvisninger. Bruk eik eller mesquite bisquettes, oppnå en jevn temperatur på 275 til 300°.

Legg chiliene direkte på røykstativet, eller bruk en grunne engangsfoliepanne.

Plasser den i den kjøligere enden av røykekammeret eller på øvre stativ, hvis røykeren din har en.

Senk lokket og røyk chiliene i 2 ½ time, eller til de er myke, brune og litt skrumpet.

Fjern chipotles fra røykeren. I en middels ikke-reaktiv kjele, kombiner dem med chilipuré, vann, tomatpuré, eddik, brunt sukker, hvitløk og salt.

Sett på middels varme og kok opp. Kok, rør en eller to ganger, til sausen er veldig tykk, ca. 15 minutter. Avkjøl til romtemperatur.

Overfør chipotles til en dekket oppbevaringsbeholder og avkjøl i minst 24 timer før bruk. De kan kjøles i opptil 2 uker eller fryses i opptil 2 måneder.

For tørket Chipotle Peppers:

Etter å ha fjernet chiliene fra røykeren, legg dem på en rist og la dem ligge løst tildekket i romtemperatur til de er sprø, lette og tørre, i en til to uker, avhengig av fuktigheten. Oppbevares lufttett i romtemperatur.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now