How to Make Smoked Tomato Appetizer

Hvordan lage røkt Tomataktør



I denne videoen røyker Joe noen tomater og gjør dem til en veldig velsmakende røkt tomataktør.

Ingredients

8 tomater

1 Liten løk i terninger

4 fedd hvitløk

Salt og pepper

Timian

Balsamicoeddik

Ekstra virgin olivenolje

Preparation

Ta ut kjernen av tomatene med en kniv.

Når du har tatt ut kjernen, skjær hver tomat i fire og fortsett med å fjerne frøene fra tomatene.

Legg tomatene dine på en rist og dryss dem med kosher salt og pepper.

Når tomatene dine er i røykemaskinen, setter du temperaturen til 250ºF (121ºC), setter koketiden i 1 time og 30 minutter og røyketiden i 1 time. Legg til fire hickory bisquetter nederst.

Mens tomatene ryker, hell olje på en stekepanne og tilsett løk i terninger, hvitløk og timian.

Når hvitløken, løken og timianen gir en gyllenbrun farge, slår du av pannen.

Etter at tomatene er røkt, ta dem ut og puré dem i en foodprosessor. Tilsett balsamicoeddik når tomatene er moset.

Bland de purerte tomatene dine med løk, hvitløk og timian i stekepannen, og tilsett ytterligere to biter timian.

La blandingen av tomat, hvitløk, løk og timian fortsette å putre på stekepannen i 30 minutter.

Etter 30 minutter kan du nyte tomatene dine på kjeks eller alene!

Oppskrift av: Røyker med Joe

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now