Hvordan lage saltskorpe Bakte poteter
Det kan være grunnleggende, men det er alt annet enn! En enkel og lett å lage side rett som er sprø på utsiden og fluffy på innsiden.
Ingredients
6 rødbrune poteter
1 ss kosher salt
3 ss rapsolje
Smør
Baconbiter
Preparation
Legg de tidligere rensede og skivede potetene i en stor bolle og belegg dem med rapsolje. Deretter drysser du saltet kraftig.
Sett røykeren til 160 °C og forvarm den i 15 minutter.
Legg potetene på rist og røyk dem i 60-75 minutter eller til de er myke i midten (test med en gaffel). Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.
Server den med favorittpålegget ditt. Vi anbefaler smør og baconbiter!
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now