How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers
These smoked jalapeño poppers are the ideal appetizers for a game day!
Ingredients
12 mellomstore jalapeños
8 unse kremost - myknet
1 kopp cheddarost
12 skiver bacon - delt i to
Kosher salt og sort pepper
Preparation
Forvarm røykeren til 82 °C (180 °F).
Del jalapeñoene i to på langs og skrap ut eventuelle frø med en liten skje.
I en middels bolle blander du kremost, cheddarost og salt og pepper etter smak.
Fyll hver jalapeño-halvdel med denne blandingen. Pakk hver med en halv skive bacon, fest med en tannpirker. Legg dem på en bakeplate.
Røkte jalapeños i 30 minutter. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.
Fjern dem fra røykeren, du skal fullføre oppskriften på grillen. Forvarm grillen til 320°F (160°C). Stek poppers til baconet er stekt til ønsket ferdighet, ca 30 minutter til. Server dem varme.
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now