How to Smoke Slaw

Hvordan røyke Slaw



Dette er røkt slaw lager en deilig side rett til trukket svinekjøttsmørbrød, brisket, cheesesteak eller hvilken som helst rett du serverer med coleslaw. Det tar litt tid, men smaken av kålen røkt med bacon, løk, BBQ -saus og smør vil imponere alle! Og hvis du vil vite mer om hva jeg pleide å lage det trukket svinekjøtt, brisket, laks, røkt chubs, sider og snacks denne måneden.

Ingredients

1 Stort rødkålhode

1 middels hvit løk

4 skiver tykt røkt bacon

1 kopp BBQ-saus, delt

2 ss smør

½ kopp kyllingkraft

Preparation

Bruk et stort kålhode og skjær forsiktig ut kjernen. Bruk en skarp skjærekniv eller liten kjøkkenkniv til å skjære rundt midten slik at du har et hulrom på ca. 3 tommer i diameter som går omtrent en tomme før bunnen av kålen.

Pakk bunnen inn med aluminiumsfolie så ingenting drypper ut når du tilsetter de andre ingrediensene.

Del en middels løk i terninger.

Stek 4 skiver røkt bacon i en stekepanne, den er sprø. Fjern deretter og smuldre dem.

Behold 2 ss av baconfettet.

Fres løken i terninger i baconfettet til den blir gjennomsiktig. Det bør ta ca 5 minutter på middels høy varme. Tilsett deretter det smuldrede baconet tilbake i gryten.

Rør inn ½ kopp av din favoritt BBQ saus.

Når det hele begynner å boble, hell det hele i kålhulen, fyll det opp.

Legg det i et brett i røykeovnen i 2 timer ved 225°CºF/107°C.

Strø den med BBQ-saus hvert 30. minutt.

Etter 2 timer øker du temperaturen til 350 graderºF/176°C.

Ta kålen og pakk inn i aluminiumsfolie, fra bunnen og opp, og la det være et mellomrom øverst

Smelt 2 ss smør i en liten kjele.

Hell forsiktig ½ kopp kyllingkraft og det smeltede smøret i kålhulen.

Dekk hulrommet med litt folie og kok det i ytterligere 2 timer.

Ta kålen ut og legg den i en 9X13 tommers stekepanne.

Fjern folien. Kålen blir veldig mør.

Skjær opp kålen med en kjøkkensaks eller kniv.

*Server den varm eller kald.*

*Gjør den krydret og tilsett 1 ts varm saus til BBQ-sausen.*

Oppskrift av: Marc er på grillen