Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño poppers med Laks



Få festen i gang med disse velsmakende små popperne på kort tid! Du kan la frøene være inne, eller ta dem ut. Det hele avhenger av hvordan du liker varmen!

Ingredients

1 pakke kremost (8 oz)

2 ss Finhakket gressløk + 1 ss ekstra til pynt

1/2 kopp ekstra gammel hvit cheddarost

1/2 lbs (8 oz eller 1 kopp) finhakket vill sockeye laks - Reserver et par små stykker for pålegg

10 Jalapeño, halvert og rengjort (bruk hansker for det)

Preparation

Forvarm Bradley Smoker til 320 F (160C) og kjør noen ingefærsesampucker for denne. Bland sammen kremost, gressløk, gammel hvit cheddar og hakket laks i en bolle. Bland godt!

Skjær og hul jalapeños og legg dem på en foret rist. Fyll jalapeñoene og plasser dem på rist for å sikre at de ikke berører hverandre.

Ha i røykemaskinen og kjør i 40 min. Sjekk etter 30 min for å sikre at de ikke blir overkokte.

Trekk fra røykeren og topp med reservert laks. La gå under broileren i ovnen i 2-4 minutter for å farge den opp, eller ta en lommelykt og brenn toppen av poppers og farge opp røkelaksen også!!!

Når du er ferdig, trekk ut av ovnen og topp med gressløk!

Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

Ingefær
Sesam

Ingefær sesambisquetter for Bradley Smokers

Sesam-, ingefær- og mesquitebisquettene våre gir stor, dristig smak neste gang du tilbereder biff, grønnsaker, and eller lam.

Shop Now