Krydret røyk Stekt blomkål
Denne krydret røykstekt blomkål er en fantastisk måte å endre ting på.
Ingredients
1 hel blomkål
50 g myknet usaltet smør
Saft av 1 sitron
1 finhakket hvitløksfedd
1 ts malt kanel
1 ts malt Sumac
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1. Garam Masala
1 ts Aleppo Pepper - Pul Biber
1/4 ts malt kardemomme
Preparation
Metode:
Bland alle ingrediensene bortsett fra blomkålen i en bolle og bland godt. Den skal være 1 ensartet farge på slutten, ikke stripete.
Kutt de ytre bladene på blomkålen.
Kok opp en stor kjele med godt saltet vann og tilsett blomkålen.
Når det har kokt opp igjen, la det koke i 7-10 minutter til det er møre til en kniv, men fortsatt med litt motstand. Pass på at du ikke steker for mye da det vil falle fra hverandre.
Hell av blomkålen og la den dampe i 10 minutter.
Slå på røykeren og still inn temperaturen til 110C en gang opp til temperaturen slå på røyken. Vi brukte bisquetter med smak av kirsebærtre, men du kan bruke hvilken som helst Bradley Flavour Bisquette du ønsker.
Pensle rikelig med kryddersmøret, og prøv å komme mellom bukettene inn i den indre blomkålen hvis du i det hele tatt kan. Hold ca 1/4-1/3 tilbake for tråkling.
Ha blomkålen i røykemaskinen med et dryppebrett under og la det ryke i 1 time og pensle med det resterende kryddersmøret halvveis.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now