Mexican Smoked Carrot and Corn Soup

Meksikansk røkt Gulrot og mais SuppeSommersuppe? Absolutt! Lettere på midjen for den stranden Bod, lettere på sinnet for en enkel oppskrift! Hvilken vei til stranden?! Følg fyren som spiser suppen!

Ingredients

2 kg gulrøtter - skrelles og kuttes i tommelstore biter

½ rødløk - store runder

½ hvit løk - store runder

3 fedd hvitløk

1 maiskolbe - avskallet

4 kopper grønnsakskraft

1 ss gurkemeie

Salt og pepper

1 Guajillo pepper - stilken fjernet

½ ts spisskummen pulver

1 chili m/ Adobo saus

1 ts oregano

½ kopp vann

  Garnityr:

   Knust tortillachips

  Rømme

  Gulrotskiver

  Korn

  Persille

  Hvit løk

  Avokado

  Preparation

  Fyll Bradley Smoker med chili spisskummen bisquettes og forvarm til 270ºF (132.2°C). Ta de første 5 ingrediensene og få dem tilberedt og over på en rist. Når røykeren har fått temperatur, plasser stativene og røyk i 1 til 1½ timer, avhengig av røyknivået du vil ha på grønnsakene!

  Tilsett alt annet bortsett fra ½ kopp vann i en kjele. La det småkoke. Når grønnsakene er ferdige med å røyke, ta dem fra røykeren og legg dem i gryten med alt annet. La det småkoke til gulrøttene er myke (ca. 30 min). Fjern fra koketoppen og la avkjøles.

  Tilsett alt i en blender og kjør bort. Vil du ha en ekstra glatt suppe, sil du gjennom en finmasket sil og bland igjen. Du kan tilsette litt vann hvis suppen er for tykk for deg. Pynt med det du ønsker og server!

  Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

  Chili spisskummen
  Blanding

  Chili Cummin Bisquettes for Bradley Smoker

  Chili spisskummen bisquettes gir en varm røykaktig smak med et lite kick til maten. Passer godt med biff, svinekjøtt, fjærfe og grønnsaker.

  Shop Now