Meksikansk røkt Gulrot og mais Suppe
Sommersuppe? Absolutt! Lettere på midjen for den stranden Bod, lettere på sinnet for en enkel oppskrift! Hvilken vei til stranden?! Følg fyren som spiser suppen!
Ingredients
2 kg gulrøtter - skrelles og kuttes i tommelstore biter
½ rødløk - store runder
½ hvit løk - store runder
3 fedd hvitløk
1 maiskolbe - avskallet
4 kopper grønnsakskraft
1 ss gurkemeie
Salt og pepper
1 Guajillo pepper - stilken fjernet
½ ts spisskummen pulver
1 chili m/ Adobo saus
1 ts oregano
½ kopp vann
Garnityr:
Knust tortillachips
Rømme
Gulrotskiver
Korn
Persille
Hvit løk
Avokado
Preparation
Fyll Bradley Smoker med chili spisskummen bisquettes og forvarm til 270ºF (132.2°C). Ta de første 5 ingrediensene og få dem tilberedt og over på en rist. Når røykeren har fått temperatur, plasser stativene og røyk i 1 til 1½ timer, avhengig av røyknivået du vil ha på grønnsakene!
Tilsett alt annet bortsett fra ½ kopp vann i en kjele. La det småkoke. Når grønnsakene er ferdige med å røyke, ta dem fra røykeren og legg dem i gryten med alt annet. La det småkoke til gulrøttene er myke (ca. 30 min). Fjern fra koketoppen og la avkjøles.
Tilsett alt i en blender og kjør bort. Vil du ha en ekstra glatt suppe, sil du gjennom en finmasket sil og bland igjen. Du kan tilsette litt vann hvis suppen er for tykk for deg. Pynt med det du ønsker og server!
Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen
Chili spisskummen
Blanding
Chili spisskummen bisquettes gir en varm røykaktig smak med et lite kick til maten. Passer godt med biff, svinekjøtt, fjærfe og grønnsaker.
Shop Now