Mexican Smoked Carrot and Corn Soup

Meksikansk røkt Gulrot og mais Suppe



Sommersuppe? Absolutt! Lettere på midjen for den stranden Bod, lettere på sinnet for en enkel oppskrift! Hvilken vei til stranden?! Følg fyren som spiser suppen!

Ingredients

2 kg gulrøtter - skrelles og kuttes i tommelstore biter

½ rødløk - store runder

½ hvit løk - store runder

3 fedd hvitløk

1 maiskolbe - avskallet

4 kopper grønnsakskraft

1 ss gurkemeie

Salt og pepper

1 Guajillo pepper - stilken fjernet

½ ts spisskummen pulver

1 chili m/ Adobo saus

1 ts oregano

½ kopp vann

    Garnityr:

     Knust tortillachips

    Rømme

    Gulrotskiver

    Korn

    Persille

    Hvit løk

    Avokado

    Preparation

    Fyll Bradley Smoker med chili spisskummen bisquettes og forvarm til 270ºF (132.2°C). Ta de første 5 ingrediensene og få dem tilberedt og over på en rist. Når røykeren har fått temperatur, plasser stativene og røyk i 1 til 1½ timer, avhengig av røyknivået du vil ha på grønnsakene!

    Tilsett alt annet bortsett fra ½ kopp vann i en kjele. La det småkoke. Når grønnsakene er ferdige med å røyke, ta dem fra røykeren og legg dem i gryten med alt annet. La det småkoke til gulrøttene er myke (ca. 30 min). Fjern fra koketoppen og la avkjøles.

    Tilsett alt i en blender og kjør bort. Vil du ha en ekstra glatt suppe, sil du gjennom en finmasket sil og bland igjen. Du kan tilsette litt vann hvis suppen er for tykk for deg. Pynt med det du ønsker og server!

    Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

    Chili spisskummen
    Blanding

    Chili Cummin Bisquettes for Bradley Smoker

    Chili spisskummen bisquettes gir en varm røykaktig smak med et lite kick til maten. Passer godt med biff, svinekjøtt, fjærfe og grønnsaker.

    Shop Now