Dobbelt røkt Poteter Oppskrift
Denne doble røkt potetoppskriften er noe annet, på grunn av de deilige røykfylte smakspotetene får av å røyke.
Alt du trenger å gjøre for å tilberede denne oppskriften er å røyke/koke poteter i 3 timer med Hickory Bisquettes. Fyll dem og tilbake til røykeren i ytterligere 30 minutter, bare for å smelte osten.
Ingredients
4 rødbrune poteter
2 ss olivenolje
1 kopp revet Monterey Jack Cheddar (og litt ekstra til topping)
1-2 ss jalapeños, fjernet fra frø og i terninger
4 oz. Fløteost, myknet
3 ss smør, myknet
3-4 grønne løk i skiver
6 Baconskiver, stekt og smuldret
¼ kopp kraftig kremfløte
2 ts hvitløkspulver
Salt pepper
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Forvarm røyker til 240°F med Hickory Bisquettes.
Vask og tørk poteter.
Gni poteter med olivenolje.
Røyk i 3 timer i forvarmet røyker eller til de er møre
Skjær poteter i to.
Fjern innsiden av potetene fra skallet. Pass på å la noe av kjøttet være igjen slik at de er solide nok til å holde fyllet.
Mos potetene med de resterende ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Fyll potetskall med fyll og topp med litt ekstra ost.
Plasser potetene på et stekebrett og sett tilbake til røykemaskinen i ytterligere 30 minutter.
Oppskrift av: Lena Clayton
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now