Pumpkin Soup Recipe

Gresskarsuppe Oppskrift



Varm opp i høst med en trøstende skål med røkt gresskarsuppe, laget med P10 Bradley -røykeren og en blanding av varmende krydder som spisskummen og Chipotle chilipulver. Røkt gresskarmasse, løk og gulrøtter surret i grønnsaksbuljong og blandet til en jevn tekstur - denne oppskriften er den perfekte balansen mellom røykfylt, søt og krydret.

Ingredients

½ gresskar

2 laurbærblader

2 gule løk

3 gulrøtter hakket

4 kopper grønnsaksbuljong

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts malt spisskummen

1 ts chipotle chili pulver

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenleggbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmatter

    Bradley Smoker verktøy

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Settings:

    Bisquette: Hunter's Blend

    Temperatur: 226ºF (107.8°C)

    Røyktimer: 46 minutter

    Timer: 46 minutter

    Preparation

    Sett Bradley Smoker til oppførte innstillinger.

    Tilsett ½ gresskar, gulrøtter og løk på røykstativet og røyk. Fjern etter 45 minutter.

    Skjær ut gresskarkjøttet (bruk kun fruktkjøttet) og hakk løken i små biter.

    Tilsett gresskarkjøttet, hakket løk, hakkede gulrøtter, grønnsaksbuljong, salt, pepper, malt spisskummen, chipotle chilipulver og la det småkoke til grønnsakene er myke (ca. 30 minutter).

    Bruk en emulgator og bland alle grønnsakene til en jevn tekstur.

    Valgfritt - Hvis du liker suppene mer av en flytende tekstur, kan du følge dette trinnet. Bruk en sil hell suppen i silen for å trekke ut fruktkjøttet.

    Nyt!

    Oppskrift av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa

    Hunters
    Blanding

    Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

    Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

    Shop Now