Gresskarsuppe Oppskrift
Varm opp i høst med en trøstende skål med røkt gresskarsuppe, laget med P10 Bradley -røykeren og en blanding av varmende krydder som spisskummen og Chipotle chilipulver. Røkt gresskarmasse, løk og gulrøtter surret i grønnsaksbuljong og blandet til en jevn tekstur - denne oppskriften er den perfekte balansen mellom røykfylt, søt og krydret.
Ingredients
½ gresskar
2 laurbærblader
2 gule løk
3 gulrøtter hakket
4 kopper grønnsaksbuljong
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts malt spisskummen
1 ts chipotle chili pulver
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Settings:
Bisquette: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107.8°C)
Røyktimer: 46 minutter
Timer: 46 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til oppførte innstillinger.
Tilsett ½ gresskar, gulrøtter og løk på røykstativet og røyk. Fjern etter 45 minutter.
Skjær ut gresskarkjøttet (bruk kun fruktkjøttet) og hakk løken i små biter.
Tilsett gresskarkjøttet, hakket løk, hakkede gulrøtter, grønnsaksbuljong, salt, pepper, malt spisskummen, chipotle chilipulver og la det småkoke til grønnsakene er myke (ca. 30 minutter).
Bruk en emulgator og bland alle grønnsakene til en jevn tekstur.
Valgfritt - Hvis du liker suppene mer av en flytende tekstur, kan du følge dette trinnet. Bruk en sil hell suppen i silen for å trekke ut fruktkjøttet.
Nyt!
Oppskrift av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now