Marinated Smoked Olives Recipe

Marinert Røkt oliven Oppskrift



Fra Habanero røyker

En gruppe av oss kommer sammen en gang i året, og sammenligner maten vi har laget selv, som kan serveres ut av en kjøligere. Dette er en av de tre rettene som jeg tok med i år (2009), og uten tvil min favoritt, og også en stor hit med de andre medlemmene i gruppen.

Ingredients

To 6 oz eller 8 oz bokser modne svarte oliven med urter - pakket i vann

¼ C balsamicoeddik

1 til 2 ss cider eddik (juster etter hvor syrlig du liker den)

2 ss ekstra virgin olivenolje

½ Stor gul løk - skjær rot til stilk og skjær i veldig tynne skiver

2 mellomstore fedd hvitløk - skåret veldig tynne

1 ts Worcestershiresaus

Klyp tørre knuste røde pepperflak

Salt og pepper etter smak

Oppskriften kan enkelt dobles

Preparation

Tøm olivenene og fordel dem på et par lag med tørkepapir og la dem lufttørke i 30 minutter.

Smør olivenene lett med olivenolje (veldig tynn film). Bruk kaldrøyk-oppsettet og kaldrøyk i 2 timer. Jeg brukte pecan, og det ble kjempefint.

Vis på Bradleys Jerky Rack, nettopp fjernet fra røyker.

Mens oliven er i røyken; i en liten bolle bland alle ingrediensene, unntatt løk og hvitløk.

Når ingrediensene er godt blandet, smak og juster krydder.

Tilsett løk og hvitløk (hvis du føler du har for mye løk kan du kutte ned på dem); bland til slutt inn olivenene.

Hvis olivenene ikke er helt nedsenket, tilsett mer balsamicoeddik og olivenolje (2 deler balsamicoeddik og 1 del olje), og juster cidereddiken om nødvendig.

Ha alle ingrediensene i en lufttett beholder. Jeg fant ut at ziploc four cup Twist'n Loc fungerer bra for dette - en quart mason krukke vil også fungere.

Pass på at du bruker en ikke-reaktiv beholder, som glass, plast eller rustfritt stål.

Marineringsprosessen:

La sitte på et kjølig område i rommet i 24 timer, rør av og til.

Hvis du brukte Twist'n Loc-beholderen eller -krukken, bare gi den noen rister.

Overfør til kjøleskapet, og for best resultat la dem marinere i 2 dager til.

Lengre marinering øker smaken i olivenene.

Ta ut av kjøleskapet og la stå i romtemperatur i 20 minutter, og rør så før servering.

Oliven kan oppbevares i kjøleskap ca 2 uker.

Jo varmere temperatur du serverer olivenene, jo mer røyksmak får du.

Kjølere serveringstemperaturer vil du få en mer uttalt eddiksmak.

Variasjoner:

Hvis du vil, kan du blande svarte og kalamata-oliven, eller en hvilken som helst kombinasjon eller blandede oliven, opptil ett pund. Hvis du bruker grønne saltede oliven, vær forsiktig med å tilsette ekstra salt.

Fyll olivenene med ost, skinkebiter eller til og med nøtter før røyking og/eller marinering.

Bruk fersk ingefær i skiver i stedet for hvitløk.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now