Røkt Grillede salsas Oppskrift
Jeg elsker å lage salsa. Spesielt når vinteren begynner å sparke inn, antar jeg at det minner meg om de lenge borte sommerkadene da jeg hadde Bradley -røykeren min i gang nesten hver dag. Du kan lage salsas fra nesten alt. Å grille ingrediensene gir det først et flott røykfylt spinn til de friske smakene som vil imponere nesten alle. Prøv noen av disse salsasene, og jeg er sikker på at du vil være enig!
Ingredients
Grillet Salsa Verde:
6 tomatillos
1 Jalapeno pepper
2 ss fersk koriander, grovhakket
¼ hvit løk, finhakket
¼ ts salt
Grillet mais salsa:
2 aks
¼ løk, finhakket
2 tomater; frø og terninger
1 Jalapeno pepper; hakket (og frøet hvis du vil ha en mildere salsa)
Saft og skall av 1 lime
¼ kopp fersk koriander; hakket
Salt pepper
Preparation
Grillet Salsa Verde:
Fjern skall fra tomatillos og legg på den forvarmede grillen.
Grill tomatillos til de er forkullet (ca. 5 minutter, snu halvveis).
Bland tomatillos, jalapeno og koriander i foodprosessoren til en grov puré.
Rør inn hvitløk og salt og server!
Grillet mais salsa:
La skallet ligge på mais og grill på forvarmet grill til det er godt forkullet.
Fjern skall og silke og legg mais på grillen i ytterligere 3-5 minutter og forkull selve maisen lett.
Skjær mais av kolben.
Bland maiskjerner og de resterende ingrediensene i en bolle, smak til med salt og pepper.
Nyt!!
Av Lena Clayton