preparing smoked garlic recipe

Røkt Hvitløk Oppskrift



Jeg spiser mye hvitløk og en av favorittmåtene mine å tilberede hvitløk på er ved å steke den. Men når jeg vil gi en tallerken som potetmos, eller favorittsuppeoppskriften min en liten ekstra yumfaktor, legger jeg til røkt hvitløk.

Ingredients

1 hvitløk

½ olivenolje

Klype salt

Preparation

Skjær av toppen av hvitløkspæren for å avsløre toppen av hvert hvitløksfedd.

Gni pæren inn i olivenolje og dryss salt på toppen.

Plasser hvitløken i den forvarmede røykeovnen ved 150-165°F og røyk i omtrent 1 time.

Ta hvitløken ut av røyken og pakk inn pæren i aluminiumsfolie.

Plasser pæren med hvitløk tilbake i røykeovnen i ca. 1 time til til feddene er myke (jeg liker å røyke hvitløk mens jeg røyker andre ting ved lavere temperaturer som pølser eller fisk, siden de fleste bisquettesmaker fungerer bra).

Fjern hvitløken fra røykeren og legg til fedd i favorittoppskriftene dine, oppbevar den resterende hvitløken i kjøleskapet i opptil 1 uke.